Χριστουγεννιάτικα Χωριά – Καλαβασός

Επτά πανέμορφα παραδοσιακά χωριά και δήμοι της Κύπρου είναι έτοιμα να υποδεχτούν το κοινό κατά την διάρκεια των γιορτών. Ήδη τα εφτά χωριά που έχει επιλέξει το Υφυπουργείο Τουρισμού έχουν ανοίξει τις πύλες των Χριστουγεννιάτικων χωριών και μας περιμένουν.

Ο Αγρός, η Δερύνεια, η Καλαβασός, ο Καλοπαναγιώτης, η Κυπερούντα, η Πόλη Χρυσοχούς και το Φικάρδου έβαλαν τα γιορτινά τους για να εντυπωσιάσουν ντόπιους, ξένους, μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. Τα Χριστουγεννιάτικα χωριά θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 15 Ιανουαρίου του 2023. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους θα υπάρχουν ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, περίπτερα με τοπικά προϊόντα και χειροτεχνήματα, εργαστήρια οινογαστρονομίας και χειροτεχνίας, δραστηριότητες στην φύση,  ξεναγήσεις στα χωριά, εστιατόρια και καταλύματα της ευρύτερης περιοχής με πεντανόστιμα γιορτινά μενού και άλλες πολλές εκπλήξεις θα σας γεμίσουν με μοναδικά κυπριακές χριστουγεννιάτικες εμπειρίες.

Καλαβασός

Το Χριστουγεννιάτικο Χωρίο θα λειτουργεί από τις 26 Νοεμβρίου 2022 μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2023 (καθημερινές 10:00-16:00 και Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή 11:00-21:00).

Έχει κυπριακό χαρακτήρα, και έχει στόχο να προσφέρει στους επισκέπτες θέαμα, γεύσεις και εμπειρίες από την κυπριακή ύπαιθρο, φιλοξενία, φύση και πολιτισμό σε μία Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Στο Χωριό υπάρχουν περίπτερα για φαγητό / ποτό και καλλιτεχνήματα προς πώληση (arts & crafts) τα οποία θα λειτουργούν καθημερινά. Τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα εμπλουτίζεται με πρόγραμμα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και βιωματικών δραστηριοτήτων για το κοινό.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ