Χριστουγεννιάτικα Χωριά – Καλοπαναγιώτης

Επτά πανέμορφα παραδοσιακά χωριά και δήμοι της Κύπρου είναι έτοιμα να υποδεχτούν το κοινό κατά την διάρκεια των γιορτών. Ήδη τα εφτά χωριά που έχει επιλέξει το Υφυπουργείο Τουρισμού έχουν ανοίξει τις πύλες των Χριστουγεννιάτικων χωριών και μας περιμένουν.

Ο Αγρός, η Δερύνεια, η Καλαβασός, ο Καλοπαναγιώτης, η Κυπερούντα, η Πόλη Χρυσοχούς και το Φικάρδου έβαλαν τα γιορτινά τους για να εντυπωσιάσουν ντόπιους, ξένους, μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. Τα Χριστουγεννιάτικα χωριά θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 15 Ιανουαρίου του 2023. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους θα υπάρχουν ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, περίπτερα με τοπικά προϊόντα και χειροτεχνήματα, εργαστήρια οινογαστρονομίας και χειροτεχνίας, δραστηριότητες στην φύση,  ξεναγήσεις στα χωριά, εστιατόρια και καταλύματα της ευρύτερης περιοχής με πεντανόστιμα γιορτινά μενού και άλλες πολλές εκπλήξεις θα σας γεμίσουν με μοναδικά κυπριακές χριστουγεννιάτικες εμπειρίες.

Καλοπαναγιώτης

Ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Κύπρου υποδέχεται τα Χριστούγεννα μεταμορφώνοντας ένα παραμυθένιο χώρο για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους, που θα απολαύσουν παιχνίδια και θεάματα, χορωδίες και γιορτινές μελωδίες, έθιμα και εδέσματα!

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2022

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ