Αυστραλία: 13χρονος δέχτηκε επίθεση από καρχαρία και επέζησε

ισωσ σε ενδιαφερουν

Ακόμα μία επίθεση από καρχαρία στην Αυστραλία, με θύμα αυτή τη φορά έναν 13χρονο, που όμως στάθηκε τυχερός στην ατυχία του. Τραυματίστηκε στο πόδι και στο χέρι.

Τελειωμό δεν έχουν οι επιθέσεις από καρχαρίες στην Αυστραλία, με ένα ακόμη περιστατικό να καταγράφεται στη Νέα Νότια Ουαλία και συγκεκριμένα σε παραλία του Port Macquarie.

 

Θύμα αυτή τη φορά ένα 13χρονο αγόρι που δέχτηκε επίθεση από το σαρκοβόρο την ώρα που κολυμπούσε και υπό το έντρομο βλέμμα της σοκαρισμένης μητέρας του που κάλεσε αμέσως βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον ανήλικο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, με τον 13χρονο να έχει υποστεί τραύματα στο χέρι και στο πόδι. Παρ’ όλα αυτά, το παιδί κατάφερε να επιζήσει, με την κατάστασή του να είναι εκτός κινδύνου.

Η νέα αυτή επίθεση ξυπνά μνήμες από αυτή του περασμένου Αυγούστου στην Αυστραλία, ξανά στο Port Macquarie, όταν ένας σέρφερ έσωσε τη σύζυγό του από ανάλογη επίθεση, πηδώντας πάνω στο σαρκοβόρο και χτυπώντας το με το κουπί, με αποτέλεσμα η 35χρονη γυναίκα να γλιτώσει, έχοντας υποστεί μόνο ένα τραύμα στο πόδι.

Να σημειωθεί ότι, μόνο το 2020, 7 Αυστραλοί έχουν χάσει τη ζωή τους από τα δόντια καρχαριών, ένας αριθμός ρεκόρ τα τελευταία 90 χρόνια στη χώρα.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Πράσινες συμβουλές φυσικής διαβίωσης

Πόσοι από εμάς γνωρίζουν ότι οι καθημερινές καταναλωτικές μας επιλογές επηρεάζουν το περιβάλλον που ζούμε; Τι κάνουμε όταν έρθει η στιγμή να επιλέξουμε; Σας...

Βιετνάμ: Χρυσό μετάλλιο σε αρουραίο για τη συμβολή του στην ανίχνευση ναρκών

Ο Μαγκάβα, αρουραίος από την Γκάμπια, θα παραλάβει χρυσό μετάλλιο γιατί εξελίχθηκε στον πιο γρήγορο ναρκαλιευτή του πλανήτη. Ο αρουραίος Μαγκάβα είναι ένας πραγματικός ήρωας...

Μολυσμένα κουνούπια από σκουπίδια και λύματα στην περιοχή Αγίου Δομετίου Λευκωσίας

Στην περιοχή Αγίου Δομετίου στη Λευκωσία, εδώ και πολύ καιρό οι κάτοικοι μιας συγκεκριμένη περιοχής υποφέρουν από μολυσμένα κουνούπια λόγω των λυμάτων και της...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ