Αυστραλία: 13χρονος δέχτηκε επίθεση από καρχαρία και επέζησε

ισωσ σε ενδιαφερουν

Ακόμα μία επίθεση από καρχαρία στην Αυστραλία, με θύμα αυτή τη φορά έναν 13χρονο, που όμως στάθηκε τυχερός στην ατυχία του. Τραυματίστηκε στο πόδι και στο χέρι.

Τελειωμό δεν έχουν οι επιθέσεις από καρχαρίες στην Αυστραλία, με ένα ακόμη περιστατικό να καταγράφεται στη Νέα Νότια Ουαλία και συγκεκριμένα σε παραλία του Port Macquarie.

 

Θύμα αυτή τη φορά ένα 13χρονο αγόρι που δέχτηκε επίθεση από το σαρκοβόρο την ώρα που κολυμπούσε και υπό το έντρομο βλέμμα της σοκαρισμένης μητέρας του που κάλεσε αμέσως βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον ανήλικο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, με τον 13χρονο να έχει υποστεί τραύματα στο χέρι και στο πόδι. Παρ’ όλα αυτά, το παιδί κατάφερε να επιζήσει, με την κατάστασή του να είναι εκτός κινδύνου.

Η νέα αυτή επίθεση ξυπνά μνήμες από αυτή του περασμένου Αυγούστου στην Αυστραλία, ξανά στο Port Macquarie, όταν ένας σέρφερ έσωσε τη σύζυγό του από ανάλογη επίθεση, πηδώντας πάνω στο σαρκοβόρο και χτυπώντας το με το κουπί, με αποτέλεσμα η 35χρονη γυναίκα να γλιτώσει, έχοντας υποστεί μόνο ένα τραύμα στο πόδι.

Να σημειωθεί ότι, μόνο το 2020, 7 Αυστραλοί έχουν χάσει τη ζωή τους από τα δόντια καρχαριών, ένας αριθμός ρεκόρ τα τελευταία 90 χρόνια στη χώρα.

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Υπό τη… νο-Σια των δένδρων και των βουνών

    Την κοινότητα Σια τη συναντάει κάποιος ακολουθώντας τον αυτοκινητόδροµο Λευκωσίας – Λεµεσού και είναι η τελευταία κοινότητα της επαρχίας Λευκωσίας, στα όρια µε τη...

Σκύλος κλαίει από ανακούφιση μόλις συνειδητοποιεί ότι έρχονται να τον σώσουν

Μπορεί τα σκυλιά να μην μπορούν να εκφραστούν με λόγια, αυτό όμως καθόλου δεν σημαίνει ότι δεν επικοινωνούν μαζί μας. Οι διάφοροι ήχοι που...

Πώς το κοτόπουλο έγινε κοτόπουλο – Ο πρώτος πρόγονος

Μία νέα μελέτη από Κινέζους επιστήμονες ζωολογίας, σχετικά με την προέλευση του κοτόπουλου, αποκαλύπτει πως εξημερώθηκε το πτηνό και ποια είναι η προέλευσή του,...
Frezy Lac Cream e1589827104269

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613