Άνδρας σώζει το κουτάβι του από τα σαγόνια ενός αλιγάτορα

ισωσ σε ενδιαφερουν

Αυτή είναι η ηρωική στιγμή που ένας ηλικιωμένος πέφτει σε μία λίμνη για να σώσει το κουτάβι του από τα σαγόνια ενός αλιγάτορα.

Ο 74χρονος Ρίτσαρντ Γουίλμπανκς, πήγαινε βόλτα με τον σκύλο του κοντά στο εξοχικό του, στο Έστερο της Φλόριντα, όταν ένας αλιγάτορας πήδηξε έξω από το νερό.

Το ερπετό άρπαξε τον Γκάνερ, ένα Κάβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ και τον έσυρε στη λίμνη.

Κολυμπώντας σε απόσταση αναπνοής με άγριους κροκόδειλους στο Μεξικό
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : NEWSFLARE
Κολυμπώντας σε απόσταση αναπνοής με άγριους κροκόδειλους στο Μεξικό
Ο Ρίτσαρντ, χωρίς δισταγμό έπεσε στο νερό, άρπαξε τον αλιγάτορα και προσπάθησε να ανοίξει με τα χέρια του τα θανατηφόρα σαγόνια του για να απελευθερώσει το κουτάβι.

Ο άνδρας τα κατάφερε και ο Γκάνερ πήδηξε μακριά, ενώ ο ίδιος αγωνιζόταν να βγάλει τα χέρια του από το στόμα του αρπακτικού.

«Βγήκε από το νερό σαν πύραυλος», δήλωσε ο Ρίτσαρντ στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι ένας αλιγάτορας θα μπορούσε να είναι τόσο γρήγορος», ανέφερε.

Η σκηνή κατεγράφη από της κάμερες ασφαλείας της Ομοσπονδίας Προστασίας της Άγριας Ζωής της Φλόριντα και του ιδρύματος fSTOP.

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Οκτώ στους δέκα Κύπριους ανακυκλώνουν μπαταρίες

Οκτώ στους δέκα Κύπριους ανακυκλώνουν μπαταρίες, δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της ΑΦΗΣ Κρις Χριστοδούλου, σημειώνοντας ότι ο οργανισμός εντείνει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες...

Σκύλος διένυσε 80 χλμ για να δει το παλιό του σπίτι

Η Cleo, ένα τετράχρονο Λαμπραντόρ, αναφέρθηκε ότι έλειπε από την πόλη Olathe στις 12 Ιουλίου. Αρκετές μέρες αργότερα, εμφανίστηκε στη βεράντα του παλιού σπιτιού...

Η Δανία φιλοδοξεί να καταστεί κλιματικά ουδέτερη το 2050

Η Δανία φιλοδοξεί να καταστεί κλιματικά ουδέτερη το 2050 Η κυβέρνηση της Δανίας αποφάσισε να βάλει τέλος σε κάθε έρευνα και εκμετάλλευση κοιτασμάτων πετρελαίου και...

gree web banner 300x250 1

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613