Άνδρας σώζει το κουτάβι του από τα σαγόνια ενός αλιγάτορα

ισωσ σε ενδιαφερουν

Αυτή είναι η ηρωική στιγμή που ένας ηλικιωμένος πέφτει σε μία λίμνη για να σώσει το κουτάβι του από τα σαγόνια ενός αλιγάτορα.

Ο 74χρονος Ρίτσαρντ Γουίλμπανκς, πήγαινε βόλτα με τον σκύλο του κοντά στο εξοχικό του, στο Έστερο της Φλόριντα, όταν ένας αλιγάτορας πήδηξε έξω από το νερό.

Το ερπετό άρπαξε τον Γκάνερ, ένα Κάβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ και τον έσυρε στη λίμνη.

Κολυμπώντας σε απόσταση αναπνοής με άγριους κροκόδειλους στο Μεξικό
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : NEWSFLARE
Κολυμπώντας σε απόσταση αναπνοής με άγριους κροκόδειλους στο Μεξικό
Ο Ρίτσαρντ, χωρίς δισταγμό έπεσε στο νερό, άρπαξε τον αλιγάτορα και προσπάθησε να ανοίξει με τα χέρια του τα θανατηφόρα σαγόνια του για να απελευθερώσει το κουτάβι.

Ο άνδρας τα κατάφερε και ο Γκάνερ πήδηξε μακριά, ενώ ο ίδιος αγωνιζόταν να βγάλει τα χέρια του από το στόμα του αρπακτικού.

«Βγήκε από το νερό σαν πύραυλος», δήλωσε ο Ρίτσαρντ στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι ένας αλιγάτορας θα μπορούσε να είναι τόσο γρήγορος», ανέφερε.

Η σκηνή κατεγράφη από της κάμερες ασφαλείας της Ομοσπονδίας Προστασίας της Άγριας Ζωής της Φλόριντα και του ιδρύματος fSTOP.

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Tα καγκουρό μπορούν να «μιλήσουν» στους ανθρώπους όταν το θέλουν

Tα καγκουρό είναι σε θέση να επικοινωνήσουν συνειδητά με τους ανθρώπους και να ζητήσουν βοήθεια, σύμφωνα με νέα αυστραλοβρετανική έρευνα. Τα ευρήματα ανατρέπουν τις θεωρίες ετών,...

Ανακαλύφθηκε βακτήριο που τρώει πλαστικό

Ένα βακτήριο που τρέφεται με τοξικό πλαστικό ανακάλυψαν επιστήμονες. Είναι μάλιστα ο πρώτος βακτηριακός μικροοργανισμός που βρέθηκε ότι μπορεί να διασπάσει την πολυουρεθάνη. Οι ερευνητές του...

Κόκκινη σημαία σε παραλία της Λεμεσού λόγω μεγάλων μεδουσών! (εικόνες)

Απαγορεύεται το κολύμπι σε παραλία της Λεμεσού μετά την εμφάνιση μεδουσών εκεί. Συγκεκριμένα οι μέδουσες έχουν εμφανιστεί στην παραλία στη μεταξύ των ξενοδοχείων Saint Raphael...
Frezy Lac Cream e1589827104269

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613