Μακάβριο γεύμα: Ερωδιός καταβροχθίζει ολόκληρο αλιγάτορα – Βίντεο

ισωσ σε ενδιαφερουν

Οι αλιγάτορες είναι κυρίαρχοι θηρευτές κι έχουμε συνηθίσει να είναι αυτοί που τρώνε τους άλλους. Όμως στη φύση, οι ρόλοι του κυνηγού και του θηράματος είναι πολύ ρευστοί.

Έτσι, στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να παρακολουθήσουμε έναν ερωδιό να έχει αρπάξει στο ράμφος του ένα μωρό αλιγάτορα και να το καταβροχθίζει με βουλιμία.

Τις σπάνιες σκηνές κατέγραψε στον φακό του η φωτογράφος άγριας ζωής Σέλι Γκίλιαμ, στην λίμνη Απόλκα, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει η φωτογράφος, όταν πρωτοείδε τον ερωδιό, νόμισε ότι τρώει ένα μεγάλο ψάρι.

«Όμως όταν κοίταξα πιο προσεκτικά με την κάμερά μου, ανακάλυψα ότι ήταν ένας μικρός αλιγάτορας» σχολίασε η Γκίλιαμ στο WFLA.

Στη φύση με τους σκληρούς νόμους της, όλοι αποτελούν μέρος της τροφικής αλυσίδας και όλοι είναι και θηρευτές και θηράματα, κάποια στιγμή της ζωής τους.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες:

europe 4 all

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Τι είναι αυτό που προσελκύει τα κουνούπια;

Ποια κουνούπια “διψάνε” για αίμα; Συνήθως και τα αρσενικά και τα θηλυκά κουνούπια τρέφονται με νέκταρ και χυμούς φυτών. Ωστόσο, σε πολλά είδη το στόμα...

Απώλεια βιοποικιλότητας: που οφείλεται και γιατί μας αφορά;

Είδη φυτών και ζώων εξαφανίζονται ολοένα και ταχύτερα λόγω της ανθρώπινης δραστηριότητας. Ποιες είναι οι αιτίες και γιατί είναι σημαντική η βιοποικιλότητα; Η βιοποικιλότητα, ή...

Ευρωπαϊκή αγροτική πολιτική: πιο «πράσινη», πιο δίκαιη και πιο στιβαρή

Περισσότερες ενισχύσεις σε όσους εφαρμόζουν πρακτικές φιλικές προς το κλίμα και το περιβάλλον Μεγαλύτερη στήριξη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ανώτατο όριο για ετήσιες άμεσες...
Frezy Lac Cream e1589827104269

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613