Μακάβριο γεύμα: Ερωδιός καταβροχθίζει ολόκληρο αλιγάτορα – Βίντεο

ισωσ σε ενδιαφερουν

Οι αλιγάτορες είναι κυρίαρχοι θηρευτές κι έχουμε συνηθίσει να είναι αυτοί που τρώνε τους άλλους. Όμως στη φύση, οι ρόλοι του κυνηγού και του θηράματος είναι πολύ ρευστοί.

Έτσι, στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να παρακολουθήσουμε έναν ερωδιό να έχει αρπάξει στο ράμφος του ένα μωρό αλιγάτορα και να το καταβροχθίζει με βουλιμία.

Τις σπάνιες σκηνές κατέγραψε στον φακό του η φωτογράφος άγριας ζωής Σέλι Γκίλιαμ, στην λίμνη Απόλκα, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει η φωτογράφος, όταν πρωτοείδε τον ερωδιό, νόμισε ότι τρώει ένα μεγάλο ψάρι.

«Όμως όταν κοίταξα πιο προσεκτικά με την κάμερά μου, ανακάλυψα ότι ήταν ένας μικρός αλιγάτορας» σχολίασε η Γκίλιαμ στο WFLA.

Στη φύση με τους σκληρούς νόμους της, όλοι αποτελούν μέρος της τροφικής αλυσίδας και όλοι είναι και θηρευτές και θηράματα, κάποια στιγμή της ζωής τους.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες:

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Ποδηλατικές Εκδρομές – European Mediterranean Route EuroVelo 8

Ανακαλύψτε και απολαύστε τη φυσική ομορφιά του νησιού καβάλα σ΄ ένα ποδήλατο, ακολουθώντας τις διαδρομές και εκδρομές που προτείνουμε, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ειδικά...

Σκύλος με παραμορφωμένο πρόσωπο -Γλίτωσε στο τσακ την ευθανασία, είναι φίλος με ένα γουρούνι

Ο 4χρονος Πικάσο, που ζει στο Οχάιο, γεννήθηκε με μία κατάσταση που ονομάζεται «στραβό στόμα», η οποία αναγκάζει τη μία πλευρά της γνάθου να...

Κρήτη: Βιοπλαστικά από υπολείμματα τροφίμων

Με στόχο την παραγωγή βιο-πλαστικών από υπολείμματα τροφίμων, η ENVIROPLAN ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Α.Ε, καθώς και επιστήμονες από τα Ερευνητικά...
Frezy Lac Cream e1589827104269

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613