Μακάβριο γεύμα: Ερωδιός καταβροχθίζει ολόκληρο αλιγάτορα – Βίντεο

ισωσ σε ενδιαφερουν

Οι αλιγάτορες είναι κυρίαρχοι θηρευτές κι έχουμε συνηθίσει να είναι αυτοί που τρώνε τους άλλους. Όμως στη φύση, οι ρόλοι του κυνηγού και του θηράματος είναι πολύ ρευστοί.

Έτσι, στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να παρακολουθήσουμε έναν ερωδιό να έχει αρπάξει στο ράμφος του ένα μωρό αλιγάτορα και να το καταβροχθίζει με βουλιμία.

Τις σπάνιες σκηνές κατέγραψε στον φακό του η φωτογράφος άγριας ζωής Σέλι Γκίλιαμ, στην λίμνη Απόλκα, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει η φωτογράφος, όταν πρωτοείδε τον ερωδιό, νόμισε ότι τρώει ένα μεγάλο ψάρι.

«Όμως όταν κοίταξα πιο προσεκτικά με την κάμερά μου, ανακάλυψα ότι ήταν ένας μικρός αλιγάτορας» σχολίασε η Γκίλιαμ στο WFLA.

Στη φύση με τους σκληρούς νόμους της, όλοι αποτελούν μέρος της τροφικής αλυσίδας και όλοι είναι και θηρευτές και θηράματα, κάποια στιγμή της ζωής τους.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες:

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Το 2020 ανάμεσα στις τρεις θερμότερες χρονιές στα παγκόσμια χρονικά

Το 2020 “βαδίζει σταθερά” στο να αναδειχθεί η δεύτερη θερμότερη χρονιά στα χρονικά, πίσω από το 2016, προειδοποίησε ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός (ΠΜΟ). Μια χρονιά...

Τασμανία: Αγώνας ταχύτητας για τη διάσωση εκατοντάδων φαλαινών

Ειδικά συνεργεία κατάφεραν να διασώσουν τουλάχιστον πενήντα φάλαινες στις δυτικές ακτές της Τασμανίας. 470 φάλαινες-πιλότοι εξόκειλαν στις απομονωμένες ακτές τις προηγούμενες μέρες. Η πρόσβαση είναι...

Στη φετινή Ημέρα Ωκεανών εστιάζουμε στην καινοτομία για βιώσιμους ωκεανούς αναφέρει ο Αντόνιο Γκουτέρες

Έκκληση στις κυβερνήσεις και τους εμπλεκόμενους φορείς να δεσμευτούν για τη διατήρηση και τη βιωσιμότητα των ωκεανών, μέσω της καινοτομίας και της επιστήμης, στέλνει...

gree web banner 300x250 1

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613