Μακάβριο γεύμα: Ερωδιός καταβροχθίζει ολόκληρο αλιγάτορα – Βίντεο

ισωσ σε ενδιαφερουν

Οι αλιγάτορες είναι κυρίαρχοι θηρευτές κι έχουμε συνηθίσει να είναι αυτοί που τρώνε τους άλλους. Όμως στη φύση, οι ρόλοι του κυνηγού και του θηράματος είναι πολύ ρευστοί.

Έτσι, στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να παρακολουθήσουμε έναν ερωδιό να έχει αρπάξει στο ράμφος του ένα μωρό αλιγάτορα και να το καταβροχθίζει με βουλιμία.

Τις σπάνιες σκηνές κατέγραψε στον φακό του η φωτογράφος άγριας ζωής Σέλι Γκίλιαμ, στην λίμνη Απόλκα, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει η φωτογράφος, όταν πρωτοείδε τον ερωδιό, νόμισε ότι τρώει ένα μεγάλο ψάρι.

«Όμως όταν κοίταξα πιο προσεκτικά με την κάμερά μου, ανακάλυψα ότι ήταν ένας μικρός αλιγάτορας» σχολίασε η Γκίλιαμ στο WFLA.

Στη φύση με τους σκληρούς νόμους της, όλοι αποτελούν μέρος της τροφικής αλυσίδας και όλοι είναι και θηρευτές και θηράματα, κάποια στιγμή της ζωής τους.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες:

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Χ.Έλληνας: «Η κυβέρνηση κατακρατεί χρήματα από ΕΕ – Κλείνει τρύπες αντί να γίνει χρήση ΑΠΕ»

Η κυβέρνηση κατακρατεί τα χρήματα που της επιστρέφει η ΕΕ για τους ρύπους, αντί να τα επιστρέφει για την ανάπτυξη Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, κατήγγειλε...

Κόνδορες έκαναν «κατάληψη» σε κατοικία στην Καλιφόρνια «κηρύσσοντας πόλεμο» στην οικογένεια

Σμήνος των απειλούμενων πτηνών διεκδικούν με επιμονή μια κατοικία στο Τεχατσάπι της Καλιφόρνια, «κηρύσσοντας πόλεμο» στην οικογένεια που κατοικεί εκεί.   Τουλάχιστον 15 κόνδορες «κατέλαβαν» το...

Αναθεώρηση των στόχων για αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

Απαιτείται ριζικός μετασχηματισμός σε σημαντικούς τομείς  Θα διοργανωθεί στην Κύπρο το 2ο Διεθνές Συνέδριο για την Κλιματική Αλλαγή στη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή με...

gree web banner 300x250 1

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613