Ζεστό νερό στη στιγμή, «καις» ως 87% λιγότερο ρεύμα

Οικονομία ως 87% στο ρεύμα (συγκριτικά με ηλεκτρικό θερμοσίφωνα). Απεριόριστο ζεστό νερό για όλους στη στιγμή (5-7 δευτερόλεπτα). Εξοικονομείς χώρο (95%), δεν θέλει συντήρηση, μεγάλη διάρκεια ζωής, γρήγορη απόσβεση. Δεν πάει χαμένο ζεστό νερό που δεν χρησιμοποιείς. Δες λύση, αν δεν έχεις ηλιακό.

 

Το ζεστό νερό είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη ανάγκη. Με την ενεργειακή κρίση όμως να αδειάζει την τσέπη μας, πρέπει να βρούμε τρόπους (αν δεν έχουμε ηλιακό θερμοσίφωνα) να έχουμε και ζεστό νερό όποτε και όσο θέλουμε, αλλά και να μην σκεφτόμαστε ότι αν ανάψουμε τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα θα το βρούμε μπροστά μας στους αυξημένους λογαριασμούς ρεύματος. Ο ταχυθερμαντήρας μας δίνει τη λύση.

 

Ο ταχυθερμαντήρας είναι ένα είδος μικρού θερμοσίφωνα που θερμαίνει το νερό σε πραγματικό χρόνο. Ζεσταίνει δηλαδή μόνο το νερό που περνάει εκείνη την στιγμή μέσα από αυτόν. Έχεις άμεσα ζεστό νερό, χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις, ενώ δεν υπάρχει δεξαμενή αποθήκευσης ζεστού νερού.

Η επένδυση σε έναν ταχυθερμαντήρα έχει πολλά πλεονεκτήματα, με κυριότερο την εξοικονόμηση ενέργειας. Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από έναν απλό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, καθώς δεν υπάρχει δεξαμενή νερού και συσσώρευση αλάτων στην αντίσταση και σε άλλα εξαρτήματα.

Λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα ή με φυσικό αέριο/υγραέριο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οικιακούς, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους!

10 δυνατά επιχειρήματα για να επιλέξεις ταχυθερμαντήρα!

 1. Κάνεις οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα από 60-87%, καθώς ζεσταίνεις μόνο την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσεις.
 1. Κάνεις οικονομία στο νερό από 60-80% (μικρή απόσταση από το σημείο της χρήσης).
 1. Εξοικονομείς πολύτιμο χρόνο, καθώς έχεις ζεστό νερό μέσα σε 5-7 δευτερόλεπτα, Χωρίς δηλαδή καμία αναμονή και χωρίς το ζεστό νερό να τελειώνει.
 1. Εξοικονομείς χώρο κατά 95%, καθώς δεν πιάνει σχεδόν καθόλου χώρο!
 1. Έχεις ζεστό νερό που δεν τελειώνει ποτέ.
 1. Τοποθετείται πολύ εύκολα χωρίς μερεμέτια.
 1. Ξεχνάς τι σημαίνει συντήρηση.
 1. Ξεχνάς το φόβο για πλημμυρισμένο (λόγω σπασίματος) θερμοσίφωνα (Πολλοί το έχουμε ζήσει).
 1. Κάνεις πολύ γρήγορα απόσβεση της αγοράς του, λόγω της πολύ μεγάλης οικονομίας.
 1. Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από έναν απλό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα.

Ταχυθερμαντήρας VS απλός θερμοσίφωνας, μάχη με ξεκάθαρο νικητή!

 1. Με χρήση ταχυθερμαντήρα για ντους 1 ατόμου, έχουμε οικονομία στο ρεύμα από 74% ως 87%, σε σύγκριση με τον απλό θερμοσίφωνα.
 1. Με χρήση ταχυθερμαντήρα για ντους 2 ατόμων, έχουμε οικονομία στο ρεύμα από 48,5% ως 74%, σε σύγκριση με τον απλό θερμοσίφωνα.
 1. Με χρήση ταχυθερμαντήρα για ντους 3 ατόμων, έχουμε οικονομία στο ρεύμα από 23% ως 61,4%. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ό,τι για 3 άτομα συνεχόμενα, συνήθως δεν επαρκεί το νερό που έχουμε ζεστάνει με τον απλό θερμοσίφωνα.

Win win επένδυση!

Η εξοικονόμηση ενέργειας χρημάτων και χρόνου είναι το ζητούμενο στην εποχή της ενεργειακής κρίσης, ειδικά για κάποιες καθημερινές ανάγκες που δεν κόβονται. Η επένδυση σε έναν ταχυθερμαντήρα είναι win win.

Μπορείς να επιλέξεις ταχυθερμαντήρα για κεντρική παροχή ή ακόμα και για τοπική χρήση (για παράδειγμα μόνο στο μπάνιο σου, όπως γράψαμε πιο πάνω ή για την κουζίνα σου και οπουδήποτε αλλού χρειάζεσαι ζεστό νερό γρήγορα μα και οικονομικά). Επίσης μπορείς σε ταχυθερμαντήρα με κεντρική παροχή να ρυθμίζεις ηλεκτρονικά τη θερμοκρασία και να έχεις ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.

πηγη4green.gr

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ