10 λόγοι για να επιλέξεις ταχυθερμαντήρα

Το ζεστό νερό, ειδικά το χειμώνα, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Με την ενεργειακή κρίση όμως να αδειάζει την τσέπη μας, πρέπει να βρούμε τρόπους να έχουμε και ζεστό νερό όποτε και όσο θέλουμε, αλλά και να μην σκεφτόμαστε ό,τι αν ανάψουμε τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα θα το βρούμε μπροστά μας στους αυξημένους λογαριασμούς ρεύματος. Ο ταχυθερμαντήρας μπάνιου μας δίνει τη λύση με 10 πειστικά επιχειρήματα.

 

Κάνεις οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα από 60-87%, καθώς ζεσταίνεις μόνο τη ποσότητα που θα χρησιμοποιήσεις.

Κάνεις οικονομία στο νερό από 60-80% (μικρή απόσταση από το σημείο της χρήσης).

Εξοικονομείς πολύτιμο χρόνο, καθώς έχεις ζεστό νερό μέσα σε 5-7 δευτερόλεπτα, Χωρίς δηλαδή καμία αναμονή και χωρίς το ζεστό νερό να τελειώνει.

Εξοικονομείς χώρο κατά 95%, καθώς δεν πιάνει σχεδόν καθόλου χώρο!

Έχεις ζεστό νερό που δεν τελειώνει ποτέ.

Τοποθετείται πολύ εύκολα χωρίς μερεμέτια.

Ξεχνάς τι σημαίνει συντήρηση.

Ξεχνάς το φόβο για πλημμυρισμένο (λόγω σπασίματος) θερμοσίφωνα (Πολλοί το έχουμε ζήσει).

Κάνεις πολύ γρήγορα απόσβεση της αγοράς του, λόγω της πολύ μεγάλης οικονομίας.

Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από έναν απλό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα.

Ταχυθερμαντήρας VS απλός θερμοσίφωνας!

Με χρήση ταχυθερμαντήρα για ντους 1 ατόμου, έχουμε οικονομία στο ρεύμα από 74% ως 87%, σε σύγκριση με τον απλό θερμοσίφωνα.

Με χρήση ταχυθερμαντήρα για ντους 2 ατόμων, έχουμε οικονομία στο ρεύμα από 48,5% ως 74%, σε σύγκριση με τον απλό θερμοσίφωνα.

Με χρήση ταχυθερμαντήρα για ντους 3 ατόμων, έχουμε οικονομία στο ρεύμα από 23% ως 61,4%. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ό,τι για 3 άτομα συνεχόμενα, συνήθως δεν επαρκεί το νερό που έχουμε ζεστάνει με τον απλό θερμοσίφωνα.
Συμπέρασμα

Στην αγορά υπάρχουν πολλοί ταχυθερμαντήρες και μπορείς εύκολα να κάνεις μία πολύ καλή και οικονομική επιλογή. Μπορείς να επιλέξεις ταχυθερμαντήρα για κεντρική παροχή ή ακόμα και για τοπική χρήση (για παράδειγμα μόνο στο μπάνιο σου, όπως γράψαμε πιο πάνω ή για την κουζίνα σου και οπουδήποτε αλλού χρειάζεσαι ζεστό νερό γρήγορα μα και οικονομικά).

Επίσης μπορείς σε ταχυθερμαντήρα με κεντρική παροχή να ρυθμίζεις ηλεκτρονικά τη θερμοκρασία και να έχεις ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ