Πίσω στο σπίτι: 20 πιγκουίνοι επιστρέφουν στο φυσικό τους περιβάλλον

ισωσ σε ενδιαφερουν

Είκοσι πιγκουίνοι του Μαγγελάνου, οι οποίοι είχαν βρεθεί σε κίνδυνο στο παρελθόν, αφέθηκαν ελεύθεροι στη περιοχή Σάντα Καταρίνα της Βραζιλίας με τη βοήθεια μιας ομάδας προστασίας άγριων ζώων.

Γεμάτοι χαρά έτρεχαν στη παραλία της Σάντα Καταρίνα είκοσι πιγκουίνοι του Μαγγελάνου, οι οποίοι μετά από καιρό αφέθηκαν ελέυθεροι στη φύση.

Ψάξε ψάξε δε θα το βρεις! Πιγκουίνοι γυμνάζονται με τον πιο αστείο τρόπο
Η ομάδα προστασίας άγριων ζώων «Projeto de Monitoramento de Praias da Bacia de Santos» από τη Βραζιλία, είχε αναλάβει την αποκατάσταση της υγείας των πτηνών. Μόλις ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των νεαρών πιγκουίνων, η ομάδα τους άφησε ελεύθερους για να επιστρέψουν στις αποικίες τους στη Παταγονία.

Είναι αρκετά συνηθισμένο τα νεαρά πτηνά να αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να επεμβαίνουν ομάδες διάσωσης ζώων για τη φροντίδα τους.

Οι είκοσι πιγκουίνοι που αφέθηκαν ελεύθεροι στη Σάντα Καταρίνα ανήκουν στο πρώτο γκρουπ των πτηνών που θα επιστρέψουν στη φύση.

europe 4 all

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Ίσως η πιο “μυστική” παραλία του κόσμου

Στα περίφημα Marieta Islands, στην ακτή Nayarit στο Μεξικό, βρίσκεται ίσως η πιο “μυστική” παραλία του κόσμου. Σε ένα από τα πιο απομονωμένα και ακατοίκητα...

Ένα μικρό Chihuahua με μια τεράστια καρδιά είναι το “Σκυλί-Ήρωας” του 2020

Η μικρή Μακένζι, ενώ γεννήθηκε με πολλά προβλήματα υγείας, τώρα περνά τις μέρες της παρέχοντας στοργή και φροντίδα σε νεογέννητα ζώα με γενετικές ανωμαλίες. Μπορεί...

Οι γάτες μεταδίδουν τον κορωνοϊό (μεταξύ τους) οι σκύλοι όχι

Οι γάτες μπορούν να μεταδώσουν το νέο κορωνοϊό μεταξύ τους, ενώ οι σκύλοι όχι, όπως αναφέρει μία νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, σύμφωνα με την...
Frezy Lac Cream e1589827104269

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613