Πίσω στο σπίτι: 20 πιγκουίνοι επιστρέφουν στο φυσικό τους περιβάλλον

ισωσ σε ενδιαφερουν

Είκοσι πιγκουίνοι του Μαγγελάνου, οι οποίοι είχαν βρεθεί σε κίνδυνο στο παρελθόν, αφέθηκαν ελεύθεροι στη περιοχή Σάντα Καταρίνα της Βραζιλίας με τη βοήθεια μιας ομάδας προστασίας άγριων ζώων.

Γεμάτοι χαρά έτρεχαν στη παραλία της Σάντα Καταρίνα είκοσι πιγκουίνοι του Μαγγελάνου, οι οποίοι μετά από καιρό αφέθηκαν ελέυθεροι στη φύση.

Ψάξε ψάξε δε θα το βρεις! Πιγκουίνοι γυμνάζονται με τον πιο αστείο τρόπο
Η ομάδα προστασίας άγριων ζώων «Projeto de Monitoramento de Praias da Bacia de Santos» από τη Βραζιλία, είχε αναλάβει την αποκατάσταση της υγείας των πτηνών. Μόλις ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των νεαρών πιγκουίνων, η ομάδα τους άφησε ελεύθερους για να επιστρέψουν στις αποικίες τους στη Παταγονία.

Είναι αρκετά συνηθισμένο τα νεαρά πτηνά να αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να επεμβαίνουν ομάδες διάσωσης ζώων για τη φροντίδα τους.

Οι είκοσι πιγκουίνοι που αφέθηκαν ελεύθεροι στη Σάντα Καταρίνα ανήκουν στο πρώτο γκρουπ των πτηνών που θα επιστρέψουν στη φύση.

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Περιοχές Natura 2000 το 29% των εδαφών της Κύπρου

Το 2019, σχεδόν 764 000 km2 από την έκταση των 27 κρατών μελών της ΕΕ είχε οριστεί ως "περιοχές Natura 2000", για τη διατήρηση...

Η Γαλλία ενημέρωσε έγκαιρα την Κομισιόν για την προστασία των μελισσών

Απόφαση του ΔΕΕ μετά από προσφυγή βιομηχανιών φυτοπροστατευτικών προϊόντων   Το Δικαστήριο της ΕΕ απεφάνθη αυτή τη βδομάδα ότι η Γαλλία ενημέρωσε εγκαίρως την Κομισιόν για...

Απομακρύνεται η Αμερική από την Ευρώπη

Ο Ατλαντικός πλαταίνει κατά 4 εκατοστά το χρόνο Αργά αλλά σταθερά μεγαλώνει το γεωγραφικό χάσμα που χωρίζει Ευρώπη και ΗΠΑ καθώς οι δύο ήπειροι απομακρύνονται...
Frezy Lac Cream e1589827104269

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613