Πίσω στο σπίτι: 20 πιγκουίνοι επιστρέφουν στο φυσικό τους περιβάλλον

ισωσ σε ενδιαφερουν

Είκοσι πιγκουίνοι του Μαγγελάνου, οι οποίοι είχαν βρεθεί σε κίνδυνο στο παρελθόν, αφέθηκαν ελεύθεροι στη περιοχή Σάντα Καταρίνα της Βραζιλίας με τη βοήθεια μιας ομάδας προστασίας άγριων ζώων.

Γεμάτοι χαρά έτρεχαν στη παραλία της Σάντα Καταρίνα είκοσι πιγκουίνοι του Μαγγελάνου, οι οποίοι μετά από καιρό αφέθηκαν ελέυθεροι στη φύση.

Ψάξε ψάξε δε θα το βρεις! Πιγκουίνοι γυμνάζονται με τον πιο αστείο τρόπο
Η ομάδα προστασίας άγριων ζώων «Projeto de Monitoramento de Praias da Bacia de Santos» από τη Βραζιλία, είχε αναλάβει την αποκατάσταση της υγείας των πτηνών. Μόλις ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των νεαρών πιγκουίνων, η ομάδα τους άφησε ελεύθερους για να επιστρέψουν στις αποικίες τους στη Παταγονία.

Είναι αρκετά συνηθισμένο τα νεαρά πτηνά να αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να επεμβαίνουν ομάδες διάσωσης ζώων για τη φροντίδα τους.

Οι είκοσι πιγκουίνοι που αφέθηκαν ελεύθεροι στη Σάντα Καταρίνα ανήκουν στο πρώτο γκρουπ των πτηνών που θα επιστρέψουν στη φύση.

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Σέρφερς έσωσαν σκυλί, παγιδευμένο επι τρεις μήνες σε σπηλιά

Δύο φίλοι που ξεκίνησαν ένα ταξίδι για σέρφινγκ έσωσαν ένα σκυλί που είχε παγιδευτεί σε μια σπηλια δίπλα στη θάλασσα επι τρεις ολόκληρους μήνες. Ο...

Μισό εκατομμύριο καρχαρίες κινδυνεύουν, λόγω του εμβολίου για κορωνοϊο

Μισό εκατομμύριο καρχαρίες κινδυνεύουν λόγω του εμβολίου του κορονοϊού Οι καρχαρίες παράγουν σκουαλένιο, μια οργανική χημική ένωση που εξάγεται από το έλαιο του ήπατός τους. Μόνο που...

Η αύξηση των επιπέδων διοξειδίου του άνθρακα θα μας κάνει πιο… ηλίθιους

Η εξάρτηση της ανθρωπότητας από τα ορυκτά καύσιμα δεν έχει επίπτωση μόνο στο περιβάλλον, αλλά ίσως και στη συλλογιστική μας ικανότητα. Αυτό υποδεικνύει μια νέα...
Frezy Lac Cream e1589827104269

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613