Πίσω στο σπίτι: 20 πιγκουίνοι επιστρέφουν στο φυσικό τους περιβάλλον

ισωσ σε ενδιαφερουν

Είκοσι πιγκουίνοι του Μαγγελάνου, οι οποίοι είχαν βρεθεί σε κίνδυνο στο παρελθόν, αφέθηκαν ελεύθεροι στη περιοχή Σάντα Καταρίνα της Βραζιλίας με τη βοήθεια μιας ομάδας προστασίας άγριων ζώων.

Γεμάτοι χαρά έτρεχαν στη παραλία της Σάντα Καταρίνα είκοσι πιγκουίνοι του Μαγγελάνου, οι οποίοι μετά από καιρό αφέθηκαν ελέυθεροι στη φύση.

Ψάξε ψάξε δε θα το βρεις! Πιγκουίνοι γυμνάζονται με τον πιο αστείο τρόπο
Η ομάδα προστασίας άγριων ζώων «Projeto de Monitoramento de Praias da Bacia de Santos» από τη Βραζιλία, είχε αναλάβει την αποκατάσταση της υγείας των πτηνών. Μόλις ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των νεαρών πιγκουίνων, η ομάδα τους άφησε ελεύθερους για να επιστρέψουν στις αποικίες τους στη Παταγονία.

Είναι αρκετά συνηθισμένο τα νεαρά πτηνά να αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να επεμβαίνουν ομάδες διάσωσης ζώων για τη φροντίδα τους.

Οι είκοσι πιγκουίνοι που αφέθηκαν ελεύθεροι στη Σάντα Καταρίνα ανήκουν στο πρώτο γκρουπ των πτηνών που θα επιστρέψουν στη φύση.

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Απομακρύνουμε φυσικά τα έντομα από την κουζίνα

Έφτασε το καλοκαίρι και μαζί με τη ζέστη κάνουν την εμφάνιση τους πολλοί «ανεπιθύμητοι» επισκέπτες στην κουζίνα μας. Επειδή λοιπόν όταν γυρίσουμε από τις...

ΑΚΕΛ Πάφου: Φυτρώνουν θερμοκήπια στην καρδιά της κατοικημένης περιοχής

«Φυτρώνουν θερμοκήπια στην καρδιά της κατοικημένης περιοχής Πάφου και συγκεκριμένα σε δημόσιο χώρο πρασίνου. Ο Δήμος Πάφου ανέλαβε την ανέγερση γεωργικών θερμοκηπίων σε χώρο...

Έδωσε υποσχέσεις ο Καδής στους κτηνοτρόφους

Το κλείσιμο της Επιτροπής Σιτηρών δεν επηρέασε σε καμία περίπτωση τις σημερινές τιμές των σιτηρών δήλωσε ο Υπουργός Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Καδής...

gree web banner 300x250 1

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613