Οδηγός ταξί με τον γάτο του προσφέρουν τις πιο αξέχαστες κούρσες

ισωσ σε ενδιαφερουν

Πώς θα σας φαινόταν αν καλούσατε ένα ταξί και κάνατε τη διαδρομή παρέα με έναν γάτο; Αυτός ο οδηγός ταξί από την Ουκρανία μαζί με τον χνουδωτό συνεργάτη του, φροντίζουν να χαρίσουν στους πελάτες τους την πιο αξέχαστη κούρσα!

 

Ο Αλεξάντρ Ζιγκούλια από το Χάρκοβο, βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να προσελκύσει νέους πελάτες και να τους κάνει να νιώσουν σαν στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια της κούρσας.

Τι έκανε; Πήρε έναν αναπάντεχο συνεργάτη, έναν γάτο με το όνομα Tea (Τσάι).

Ο Tea δεν εμφανίστηκε στο ταξί τυχαία. Πέρασε από κάστινγκ.

Για να γίνει συνεργάτης του οδηγού, ο γάτος έπρεπε να αποδείξει τα πλεονεκτήματά του σε σχέση με άλλους υποψηφίους.

Το σημαντικότερο ήταν να έχει ο γάτος ένα καλό αιθουσαίο σύστημα (ισοροπία & κίνηση), δηλαδή να μπορεί να συσχετίζεται με τον χώρο.

Για να ελέγξει πόσο ανθεκτικό είναι το ζώο, ο άνδρας έβαλε το γατάκι στον ώμο του και περπατούσε μαζί του για λίγο.

Αν ο υποψήφιος δεν ένιωθε άνετα και ήθελε να φύγει, ο Αλεξάντρ καταλάβαινε ότι έπρεπε να συνεχίσει την αναζήτηση.

Ο οδηγός ταξί αναζητούσε έναν χνουδωτό συνεργάτη τόσο μέσω φίλων όσο και σε καταστήματα κατοικίδιων, όμως τελικά τον βρήκε σε… ένα πλυντήριο αυτοκινήτων!

Μαζί, ο γάτος και ο Αλεξάντρ έχουν γίνει διάσημοι: ο Αλεξάντρ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς οδηγούς ταξί και ο γάτος ένα αστέρι των κοινωνικών δικτύων.

 

 

 

 

 

 

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Τίγρης κάνει βόλτες μέσα σε αμάξι – Βίντεο

Οι παραθεριστές που βρέθηκαν στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο Μαζατλάν την περασμένη Κυριακή είδαν κάτι που δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μέσα σε ένα αμάξι...

Πώς να κάνετε ασφαλή χρήση κλιματιστικών εν μέσω πανδημίας

Ο συγχρωτισμός των ατόμων σε κλειστούς χώρους χωρίς επαρκή ανανέωση του αέρα αυξάνει τον κίνδυνο μετάδοσης λοιμωδών νοσημάτων που μεταδίδονται από άτομο σε άτομο...

Γορίλες στις ΗΠΑ βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό

Δύο γορίλες, που ζουν σε καθεστώς αιχμαλωσίας στον ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο, εξετάστηκαν και διαγνώσθηκαν θετικοί στην Covid-19, αφού ασθένησαν ενώ ένας τρίτος...
Frezy Lac Cream e1589827104269

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613