Οδηγός ταξί με τον γάτο του προσφέρουν τις πιο αξέχαστες κούρσες

ισωσ σε ενδιαφερουν

Πώς θα σας φαινόταν αν καλούσατε ένα ταξί και κάνατε τη διαδρομή παρέα με έναν γάτο; Αυτός ο οδηγός ταξί από την Ουκρανία μαζί με τον χνουδωτό συνεργάτη του, φροντίζουν να χαρίσουν στους πελάτες τους την πιο αξέχαστη κούρσα!

 

Ο Αλεξάντρ Ζιγκούλια από το Χάρκοβο, βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να προσελκύσει νέους πελάτες και να τους κάνει να νιώσουν σαν στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια της κούρσας.

Τι έκανε; Πήρε έναν αναπάντεχο συνεργάτη, έναν γάτο με το όνομα Tea (Τσάι).

Ο Tea δεν εμφανίστηκε στο ταξί τυχαία. Πέρασε από κάστινγκ.

Για να γίνει συνεργάτης του οδηγού, ο γάτος έπρεπε να αποδείξει τα πλεονεκτήματά του σε σχέση με άλλους υποψηφίους.

Το σημαντικότερο ήταν να έχει ο γάτος ένα καλό αιθουσαίο σύστημα (ισοροπία & κίνηση), δηλαδή να μπορεί να συσχετίζεται με τον χώρο.

Για να ελέγξει πόσο ανθεκτικό είναι το ζώο, ο άνδρας έβαλε το γατάκι στον ώμο του και περπατούσε μαζί του για λίγο.

Αν ο υποψήφιος δεν ένιωθε άνετα και ήθελε να φύγει, ο Αλεξάντρ καταλάβαινε ότι έπρεπε να συνεχίσει την αναζήτηση.

Ο οδηγός ταξί αναζητούσε έναν χνουδωτό συνεργάτη τόσο μέσω φίλων όσο και σε καταστήματα κατοικίδιων, όμως τελικά τον βρήκε σε… ένα πλυντήριο αυτοκινήτων!

Μαζί, ο γάτος και ο Αλεξάντρ έχουν γίνει διάσημοι: ο Αλεξάντρ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς οδηγούς ταξί και ο γάτος ένα αστέρι των κοινωνικών δικτύων.

 

 

 

 

 

 

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

«Σφαγή» αιωνόβιων δέντρων στο Τρόοδος

Το Κέντρο Φυσικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς απευθύνει επείγουσα έκκληση προς τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, στην δικαιοδοσία του οποίου υπάγεται το Τμήμα...

Διασώθηκε ο «Δίας» μια θαλάσσια χελώνα που εντοπίστηκε στη περιοχή Λάρνακας

Θαλάσσια χελώνα, που εντοπίστηκε από πολίτη στην παραλία Κιτίου, σε ληθαργική κατάσταση, μεταφέρθηκε στο Ερευνητικό Κέντρο Θαλάσσιας Υδατοκαλλιέργειας Κύπρου, όπου παρακολουθείται στενά από το...

Φόβοι για ταφόπετρα στην αειφόρο ανάπτυξη της περιοχής Ακάμα

Κριτική για συγκεκριμένες πρόνοιες και πολεοδομικές ζώνες του Σχεδίου για τον Ακάμα, οι οποίες «αναμένεται να έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην προστασία και τους στόχους...

gree web banner 300x250 1

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613