Οδηγός νταλίκας έσωσε ετοιμοθάνατο γατάκι από το δρόμο και τώρα είναι αχώριστοι

ισωσ σε ενδιαφερουν

Aυτός ο οδηγός νταλίκας από τη Ρωσία χάρισε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή σε ένα μικρό αβοήθητο γατάκι που ήταν ετοιμοθάνατο στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου. Τώρα ο γατούλης είναι ασφαλής στο νέο του σπίτι και περιβάλλεται από αγάπη και φροντίδα.

Ένας οδηγός νταλίκας, Αλεξάντερ Ερμόλαεφ από το Σάρατοφ της Ρωσίας, κατά τη διάρκεια μίας διαδρομής του παρατήρησε στην άκρη του αυτοκινητόδρομου στη Μπασκιρία ένα γατάκι, το οποίο είχε χτυπηθεί πιθανόν από αυτοκίνητο.

Το μικρό ζωάκι βρισκόταν στην άκρη του δρόμου, ακίνητο και βρεγμένο ως το κόκκαλο.

«Με την άκρη του ματιού μου είδα κάτι στην άκρη του δρόμου. Η καρδιά μου δεν το άντεξε και σταμάτησα. Βρήκα ένα σημείο για να γυρίσω πίσω, έκανα στροφή, σταμάτησα και πήγα να το σηκώσω. Δεν έδειχνε κανένα σημάδι ζωής», ανέφερε ο Αλεξάντερ.

Τελικά, όταν το χτύπησε ελαφρά ανάμεσα στα αυτάκια του, το γατάκι σήκωσε το κεφαλάκι του και ο Αλεξάντερ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Αμέσως το πήγε μέσα στο αυτοκίνητο και το έβαλε κοντά σε μία ζεστή σόμπα.

Ο δρόμος προς τη σωτηρία

Το ζωάκι χρειαζόταν άμεσα ιατρική βοήθεια όμως στο πλησιέστερο χωριό δεν υπήρχε ο απαραίτητος εξοπλισμός για τη φροντίδα του.

Το γατάκι είχε σοβαρά τραύματα και στην κλινική του έκαναν απλά μία ένεση με παυσίπονο και συμβούλευσαν τον Αλεξάντερ να προχωρήσουν σε ευθανασία.

Ο οδηγός αρνήθηκε κατηγορηματικά και αποφάσισε να πάει το γατάκι στο Γεκατερίνμπουργκ, που βρισκόταν 17 ώρες μακριά, όμως ήταν η μοναδική ελπίδα για τη σωτηρία του μικρούλη.

Στην κλινική το ζώο διαγνώσθηκε με κλειστό κάταγμα. Ο Αλεξάντερ έπρεπε να παραδώσει το φορτίο του γι’ αυτό άφησε εκεί το γατάκι και επέστρεψε στη δουλειά.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να σώσουν το ποδαράκι του ζώου όμως δεν τα κατάφεραν.

Παράλληλα, ο Αλεξάντερ έπαιρνε τηλέφωνο καθημερινά στην κλινική για να μάθει νέα του Λίπτον, όπως τον ονόμασε.

Σύντομα ο Λίπτον άρχισε να αναρρώνει, άρχισε να τρώει κανονικά και να μαθαίνει να περπατάει με τρία πόδια.

Νέο σπίτι

Πέρασαν τέσσερις μήνες όμως ο Αλεξάντερ επέστρεψε να τον πάρει σπίτι.

Παρά τους μήνες αποχωρισμού, ο γάτος έδειξε να αναγνωρίζει τον «σωτήρα» του.

«Μόλις άνοιξε το κλουβί, πήδηξε αμέσως έξω και άρχισε να με δαγκώνει στοργικά», ανέφερε ο οδηγός.

Μετά από μία εβδομάδα ταξιδιού από την κλινική στο νέο του σπίτι, ο Λίπτον ένιωθε απόλυτη άνεση στο φορτηγό και κινούνταν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πλέον ο Λίπτον είναι ευτυχισμένος στο νέο του σπίτι.

Ώρα για ζεστασιά, αγάπη και περιπέτειες με τη νέα του οικογένεια!

 

 

 

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Διαφοροποιημένο το Σχέδιο Χορηγιών για Εγκατάσταση ή Αντικατάσταση Ηλιακών Συστημάτων Παραγωγής Ζεστού Νερού σε Οικίες

Αλλαγές στις πρόνοιες του Σχεδίου χορηγιών για την εγκατάσταση ή αντικατάσταση ηλιακών συστημάτων παραγωγής ζεστού νερού σε οικίες, προωθεί το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και...

Τα ηλεκτροφόρα χέλια «συγχρονίζουν» το ρεύμα τους για ομαδικά ηλεκτροσόκ στα ψάρια που κυνηγούν

Τα ηλεκτροφόρα χέλια συνεργάζονται μεταξύ τους για να πιάσουν το θήραμα τους, σύμφωνα με νέα μελέτη. Έπειτα από 200 χρόνια αφότου το ηλεκτροφόρο χέλι αποτέλεσε την «έμπνευση»...

Total: Στροφή στην «πράσινη» ενέργεια

Επενδύσεις πολλών δισεκατομμυρίων σχεδιάζει η γαλλική εταιρεία Total. Η εταιρεία είχε ανακοινώσει στο παρελθόν την πρόθεσή της να μειώσει την παραγωγή μαζούτ και να...
Frezy Lac Cream e1589827104269

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613