Λος Άντζελες: Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας προσφέρει δωρεάν τεστ COVID-19 για κατοικίδια

Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων μπορούν να ζητήσουν ένα δωρεάν τεστ COVID-19 για το κατοικίδιο ζώο τους εάν αυτό παρουσιάζει συμπτώματα του κορωνοϊού ή έχει εκτεθεί σε άλλο ζώο ή άνθρωπο που έχει τον κορωνοϊό.

 

Λος Άντζελες: Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της κομητείας του Λος Άντζελες λέει ότι έλαβε χρηματοδότηση για το νέο έργο Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Κομητείας του Λος Άντζελες προσφέρει δωρεάν τεστ για την COVID-19 για κατοικίδια που μπορεί να έχουν εκτεθεί στον ιό. Οι υγειονομικοί αξιωματούχοι του Λος Άντζελες ανακοίνωσαν την πρωτοβουλία στις 20 Αυγούστου, δηλώνοντας ότι πρόσφατα έλαβε χρηματοδότηση για τη διεξαγωγή του δωρεάν τεστ COVID-19 σε κατοικίδια. «Το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να είναι κατάλληλο για δωρεάν τεστ SARS-CoV-2 εάν εκτέθηκε σε άνθρωπο ή ζώο με COVID-19 ή έχει συμπτώματα της COVID-19», ανέφερε στο Twitter το τμήμα υγείας.

 

Η χρηματοδότηση προέρχεται από το Συμβούλιο της Επικρατείας και Εδαφικούς Επιδημιολόγους (CSTE) και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, σύμφωνα με τον ιστότοπό τους, ο οποίος αναφέρει ότι «θα υποστηρίξει την επιτήρηση για τον SARS-CoV-2 σε ζώα στην κομητεία του Λος Άντζελες».

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Κομητείας του Λος Άντζελες προσφέρει δωρεάν τεστ για την COVID-19 για κατοικίδια που μπορεί να έχουν εκτεθεί στον ιό.

 

Το τμήμα λέει ότι σχεδιάζει να προσφέρει δωρεάν δοκιμές σε εγκαταστάσεις και κέντρα φροντίδας ζώων σε όλη την κομητεία του Λος Άντζελες και δηλώνει ότι ζώα όπως «ελάφια, νυχτερίδες, ρακούν… σκύλοι, γάτες, χάμστερ, κατοικίδια τσέπης… φώκιες», θα δοκιμαστούν.

Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων μπορούν να ζητήσουν ένα δωρεάν τεστ COVID-19 για το κατοικίδιο ζώο τους εάν αυτό παρουσιάζει συμπτώματα του κορωνοϊού ή έχει εκτεθεί σε άλλο ζώο ή άνθρωπο που έχει τον κορωνοϊό.

Από τα 177 ζώα που δοκιμάστηκαν μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένων των σκύλων, των γατών, των νυχτερίδων, των ρακούν, των skunks, των αρουραίων και των θαλάσσιων λιονταριών, κανένα δεν βρέθηκε θετικό στην COVID-19.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ