Τρία κόλπα για να μην κλαίει το κουτάβι τη νύχτα

ισωσ σε ενδιαφερουν

Είναι η πρώτη βραδιά στο σπίτι μαζί με το κουτάβι σας. Εκείνο βρίσκεται στον «προσωπικό» του χώρο, που του έχετε ετοιμάσει, κι εσείς είστε έτοιμοι να κλείσετε τα μάτια σας και να πέσετε σε βαθύ ύπνο.

Και τότε, ο μικρός σας φίλος ξεσπά σε κλάματα: γοερά! Πετάγεστε και τρέχετε κοντά του, ενώ η ανησυχία σας κυριεύει.

Αυτό θα γίνεται κάθε βράδυ; Θα ξυπνήσει όλη η γειτονιά!

Γιατί, άραγε, ένα κουτάβι κλαίει τα βράδια, ενώ βρίσκεται στη ζεστασιά ενός σπιτιού; Μπορούμε να βοηθήσουμε το κουτάβι, έτσι ώστε να σταματήσει το κλάμα;

Το φαινόμενο αυτό έχει διάρκεια τρεις ημέρες, το πολύ. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση και θα ηρεμήσει. Αλλά επειδή, συνήθως, υπάρχουν και γείτονες, ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αυτά τα τρία πρώτα βράδια για να μπορούμε να κοιμόμαστε όλοι ήσυχοι.

Τι μπορείτε να κάνετε για να σταματήσει το κλάμα

1. Μπορούμε, και επιτρέπεται, για τρία βράδια, να πάρουμε το κουτάβι μαζί μας στην κρεβατοκάμαρα. Όχι πάνω στο κρεβάτι, αλλά στο κρεβατάκι του, που το τοποθετούμε δίπλα στο δικό μας.

Έτσι το κουτάβι αισθάνεται άλλη παρουσία στο χώρο που κοιμάται, δεν νοιώθει μόνο του, κι έτσι το βοηθάμε να καλύψει το κενό που νοιώθει.

2. Καλό θα ήταν, να πάρουμε το κουτάβι πρωί, εάν είναι δυνατόν Σαββατοκύριακο, έτσι ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε περισσότερες ώρες μαζί του, σε αυτή την κρίσιμη πρώτη γνωριμία: να του δώσουμε τον χρόνο να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον, αλλά και να έχει κουραστεί μέχρι το βράδυ, ώστε να κοιμηθεί πιο εύκολα.

3. Η θερμοφόρα, ή ένα μπουκάλι με ζεστό νερό τυλιγμένο με πετσέτα, δίνει στο κουτάβι την ψευδαίσθηση ενός άλλου ζωντανού κουταβιού. Έχει, δηλαδή, την αυταπάτη ότι κοιμάται με το αδελφάκι του.

πηγηygeiamou.gr

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Πώς μπορούν οι τοξίνες των άγριων ζώων να είναι ευεργετικές για τον άνθρωπο

Το δηλητήριο του φιδιού και οι κυνόδοντες της αράχνης ταραντούλα δεν έχουν μόνο φονικές ιδιότητες. Η πανδημία του κορονοϊού έχει αλλάξει τη ζωή εκατοντάδων εκατομμυρίων...

Οταν ο άνθρωπος δολοφονεί τη φύση φτάνουμε σε πανδημίες – 75% των ιών προέρχονται από ζώα

«Κάτι έχουμε κάνει πολύ λάθος σε παγκόσμιο επίπεδο. Ουσιαστικά έχουμε διευκολύνει την διαδικασία εξάπλωσης πανδημιών και ασθενειών», δηλώνει ο διευθυντής της WWF Ελλάς ΟΠαγκόσμιος Οργανισμός...

Αναδεικνύεται ο πλούτος του βυθού της Λεμεσού

Καταδυτικές διαδρομές ανάμεσα σε τεχνητούς υφάλους, υποβρύχιο πάρκο γλυπτικής και υποδομές  για θαλάσσια πρόσβαση των ΑμεΑ προωθεί η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Με στόχο την αναβάθμιση...

gree web banner 300x250 1

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613