Τρία κόλπα για να μην κλαίει το κουτάβι τη νύχτα

ισωσ σε ενδιαφερουν

Είναι η πρώτη βραδιά στο σπίτι μαζί με το κουτάβι σας. Εκείνο βρίσκεται στον «προσωπικό» του χώρο, που του έχετε ετοιμάσει, κι εσείς είστε έτοιμοι να κλείσετε τα μάτια σας και να πέσετε σε βαθύ ύπνο.

Και τότε, ο μικρός σας φίλος ξεσπά σε κλάματα: γοερά! Πετάγεστε και τρέχετε κοντά του, ενώ η ανησυχία σας κυριεύει.

Αυτό θα γίνεται κάθε βράδυ; Θα ξυπνήσει όλη η γειτονιά!

Γιατί, άραγε, ένα κουτάβι κλαίει τα βράδια, ενώ βρίσκεται στη ζεστασιά ενός σπιτιού; Μπορούμε να βοηθήσουμε το κουτάβι, έτσι ώστε να σταματήσει το κλάμα;

Το φαινόμενο αυτό έχει διάρκεια τρεις ημέρες, το πολύ. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση και θα ηρεμήσει. Αλλά επειδή, συνήθως, υπάρχουν και γείτονες, ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αυτά τα τρία πρώτα βράδια για να μπορούμε να κοιμόμαστε όλοι ήσυχοι.

Τι μπορείτε να κάνετε για να σταματήσει το κλάμα

1. Μπορούμε, και επιτρέπεται, για τρία βράδια, να πάρουμε το κουτάβι μαζί μας στην κρεβατοκάμαρα. Όχι πάνω στο κρεβάτι, αλλά στο κρεβατάκι του, που το τοποθετούμε δίπλα στο δικό μας.

Έτσι το κουτάβι αισθάνεται άλλη παρουσία στο χώρο που κοιμάται, δεν νοιώθει μόνο του, κι έτσι το βοηθάμε να καλύψει το κενό που νοιώθει.

2. Καλό θα ήταν, να πάρουμε το κουτάβι πρωί, εάν είναι δυνατόν Σαββατοκύριακο, έτσι ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε περισσότερες ώρες μαζί του, σε αυτή την κρίσιμη πρώτη γνωριμία: να του δώσουμε τον χρόνο να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον, αλλά και να έχει κουραστεί μέχρι το βράδυ, ώστε να κοιμηθεί πιο εύκολα.

3. Η θερμοφόρα, ή ένα μπουκάλι με ζεστό νερό τυλιγμένο με πετσέτα, δίνει στο κουτάβι την ψευδαίσθηση ενός άλλου ζωντανού κουταβιού. Έχει, δηλαδή, την αυταπάτη ότι κοιμάται με το αδελφάκι του.

πηγηygeiamou.gr

europe 4 all

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Ελλάδα: Ηλεκτροκίνητα ποδήλατα στην κορυφή της ζήτησης

Οι Ελληνες αδημονούν να «φουλάρουν» τα οχήματά τους στην πρίζα, ωστόσο βασικό εμπόδιο ορθώνεται το υψηλό κόστος κτήσης ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Το σχετικό πρόγραμμα επιδότησης...

Πλαστικά μιας χρήσης εν μέσω πανδημίας

Οι περισσότερες εικόνες που αντικρίζουμε καθημερινά σε σχέση με τον κορωνοϊό έχουν δυστυχώς ένα κοινό, το πλαστικό. Λόγω της μεγάλης προσπάθειας για περιορισμό της...

Γλάστρα φτιαγµένη από τα χέρια σας…

Υπέροχες ιδέες για το πως µπορείτε να χρησιµοποιήσετε ξεχασµένα υλικά και αντικείµενα και να φτιάξετε τις δικές σας γλάστρες για τα φυτά σας Ο ρόλος...
Frezy Lac Cream e1589827104269

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613