Πανδοχείο στην Ιαπωνία νοικιάζει δωμάτια με γάτες

ισωσ σε ενδιαφερουν

Το My Cat Yugawara, δίνει τη δυνατότητα σε όποιον δεν είχε ποτέ επαφή με γάτα να δοκιμάσει την όμορφη αίσθηση του να κοιμάσαι με μια χαριτωμένη γατούλα.

Ο ιδιοκτήτης του πανδοχείου, πιστεύει ότι μια δοκιμή θα πείσει κάποιον που διστάζει, να υιοθετήσει, τελικά, μια γάτα.

Έτσι όσοι επιλέγουν να νοικιάσουν δωμάτιο που διαθέτει και γάτα, φεύγοντας μπορούν να την υιοθετήσουν επίσημα από το πανδοχείο.

Ο ιδιοκτήτης του My Cat Yugawara, προκειμένου η επιλογή της ενοικίασης δωματίου με γάτα να είναι συνειδητή, το δίνει σε πιο ακριβή τιμή.

Παράλληλα διαθέτει και μεγάλα δωμάτια με γάτες όπου μπορεί να μείνει μια ολόκληρη οικογένεια για να διαπιστώσει πως είναι να ζει μια ολόκληρη οικογένεια με μια γάτα.

Όσοι πελάτες δηλώσουν ότι θέλουν να κάνουν κράτηση για να κοιμηθούν στο δωμάτιο με μια γάτα, περνούν από ένα είδους τεστ.

Αρχικά, πρέπει να περάσουν αρκετό χρόνο στο «καφέ των γατών» όπου το έμπειρο προσωπικό αξιολογεί πόσο άνετα αισθάνονται και στη συνέχεια ποια γάτα μπορεί να τους ταιριάζει καλύτερα.

«Οι γάτες είναι έξυπνες, φιλικές, και ήσυχες », λέει ο Ochi, ο ιδιοκτήτης του πανδοχείου και «όλο το προσωπικό μας γνωρίζει την προσωπικότητα της κάθε γάτας μας, οπότε μπορεί να διαπιστώσει με ποιον μπορεί να ταιριάξει».

Στη συνέχεια οι επισκέπτες κάνουν αποδοχή των όρων για να κοιμηθούν με το γατάκι το οποίο παραμένει στο δωμάτιό τουςαπό τις 5:30 το απόγευμα έως τις 9 το πρωί.

Αυτές τις ώρες οι ενοικιαστές δεν επιτρέπεται να φύγουν από το δωμάτιο για να πάνε βόλτα. Κανόνας που έχει επιβληθεί προκειμένου να διαπιστώσουν εάν μπορούν να δημιουργήσουν δέσιμο, να τις ταΐσουν, να καθαρίσουν την άμμο τους και να παίξουν μαζί τους.

Εάν οι επισκέπτες απολαύσουν τη διαμονή και το ύπνο τους με τη γάτα, μπορούν να προχωρήσουν στην επόμενη φάση.

Συμπληρώνουν αίτηση υιοθεσίας και ακολουθεί συνέντευξη έτσι ώστε το προσωπικό να μπορεί να καθορίσει εάν ο επισκέπτης και η γάτα είναι κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον.

Μόλις υιοθετηθούν, οι γάτες «αποφοιτούν» και γιορτάζεται η αποχώρησή τους. Αυτή η νέα ιδέα για υιοθεσία είναι σίγουρα πρωτότυπη και ίσως περισσότερο αποτελεσματική.

πηγηzoon.gr

europe 4 all

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Αναβάθμιση έργων δασικής αναψυχής του Εθνικού Δασικού Πάρκου Τροόδους

Το Τμήμα Δασών προχώρησε στην υλοποίηση και αναβάθμιση έργων δασικής αναψυχής του Εθνικού Δασικού Πάρκου Τροόδους στα πλαίσια του έργου GEOSTARS. Αφορούν την υλοποίηση του...

Ο καύσωνας έδωσε τη χαριστική βολή στους αγρότες

Σε απόγνωση βρίσκονται οι αγρότες της βορειοανατολικής ορεινής περιοχής της Λεμεσού, αφού ενώ ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν τη συγκομιδή της παραγωγής τους και τη...

Πώς η θερμότητα κάνει τα νερά της λίμνης Μπουρλίνσκοε να φαίνονται ροζ

Βίντεο από drone απεικονίζει τα ροζ νερά της λίμνης Μπουρλίνσκοε στη Ρωσία. Το εντυπωσιακό φαινόμενο παρατηρείται κάθε καλοκαίρι και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλο...

gree web banner 300x250 1

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613