Πανδοχείο στην Ιαπωνία νοικιάζει δωμάτια με γάτες

ισωσ σε ενδιαφερουν

Το My Cat Yugawara, δίνει τη δυνατότητα σε όποιον δεν είχε ποτέ επαφή με γάτα να δοκιμάσει την όμορφη αίσθηση του να κοιμάσαι με μια χαριτωμένη γατούλα.

Ο ιδιοκτήτης του πανδοχείου, πιστεύει ότι μια δοκιμή θα πείσει κάποιον που διστάζει, να υιοθετήσει, τελικά, μια γάτα.

Έτσι όσοι επιλέγουν να νοικιάσουν δωμάτιο που διαθέτει και γάτα, φεύγοντας μπορούν να την υιοθετήσουν επίσημα από το πανδοχείο.

Ο ιδιοκτήτης του My Cat Yugawara, προκειμένου η επιλογή της ενοικίασης δωματίου με γάτα να είναι συνειδητή, το δίνει σε πιο ακριβή τιμή.

Παράλληλα διαθέτει και μεγάλα δωμάτια με γάτες όπου μπορεί να μείνει μια ολόκληρη οικογένεια για να διαπιστώσει πως είναι να ζει μια ολόκληρη οικογένεια με μια γάτα.

Όσοι πελάτες δηλώσουν ότι θέλουν να κάνουν κράτηση για να κοιμηθούν στο δωμάτιο με μια γάτα, περνούν από ένα είδους τεστ.

Αρχικά, πρέπει να περάσουν αρκετό χρόνο στο «καφέ των γατών» όπου το έμπειρο προσωπικό αξιολογεί πόσο άνετα αισθάνονται και στη συνέχεια ποια γάτα μπορεί να τους ταιριάζει καλύτερα.

«Οι γάτες είναι έξυπνες, φιλικές, και ήσυχες », λέει ο Ochi, ο ιδιοκτήτης του πανδοχείου και «όλο το προσωπικό μας γνωρίζει την προσωπικότητα της κάθε γάτας μας, οπότε μπορεί να διαπιστώσει με ποιον μπορεί να ταιριάξει».

Στη συνέχεια οι επισκέπτες κάνουν αποδοχή των όρων για να κοιμηθούν με το γατάκι το οποίο παραμένει στο δωμάτιό τουςαπό τις 5:30 το απόγευμα έως τις 9 το πρωί.

Αυτές τις ώρες οι ενοικιαστές δεν επιτρέπεται να φύγουν από το δωμάτιο για να πάνε βόλτα. Κανόνας που έχει επιβληθεί προκειμένου να διαπιστώσουν εάν μπορούν να δημιουργήσουν δέσιμο, να τις ταΐσουν, να καθαρίσουν την άμμο τους και να παίξουν μαζί τους.

Εάν οι επισκέπτες απολαύσουν τη διαμονή και το ύπνο τους με τη γάτα, μπορούν να προχωρήσουν στην επόμενη φάση.

Συμπληρώνουν αίτηση υιοθεσίας και ακολουθεί συνέντευξη έτσι ώστε το προσωπικό να μπορεί να καθορίσει εάν ο επισκέπτης και η γάτα είναι κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον.

Μόλις υιοθετηθούν, οι γάτες «αποφοιτούν» και γιορτάζεται η αποχώρησή τους. Αυτή η νέα ιδέα για υιοθεσία είναι σίγουρα πρωτότυπη και ίσως περισσότερο αποτελεσματική.

πηγηzoon.gr

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

H σημασία της αντιπαρασιτικής προστασίας στα κατοικίδια

Για να κατανοήσουμε καλύτερα τη σημασία του αποπαρασιτισμού καλό θα ήταν να αναλύσουμε τις έννοιες παράσιτο και παρασιτισμός. Παράσιτα είναι μικροοργανισμοί που μπορεί να βρίσκονται...

Φονικός ιός απειλεί τους πληθυσμούς των κουνελιών

Αντιμέτωπα με έναν φονικό ιό που απειλεί να αφανίσει ολόκληρους πληθυσμούς στη Βόρεια Αμερική είναι τα κουνέλια, τα οποία, όπως φαίνεται, έχουν να διαχειριστούν...

Παραλίμνι: Πυροβόλησαν φλαμίνγκο – Έχασε το ένα του μάτι

Την περασμένη Παρασκευή, κατά τη διάρκεια καταγραφών στη Λίμνη Παραλιμνίου, εντοπίσαμε ένα πληγωμένο Φλαμίνγκο εντός της λίμνης αναφέρει σε ανάρτηση του το BirdLife Cyprus. «Έπειτα...
Frezy Lac Cream e1589827104269

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613