Λαμπραντόρ δεν τρώει αν δεν του ζεστάνουν το φαΐ στον μικροκυμάτων

ισωσ σε ενδιαφερουν

Αυτή είναι η ξεκαρδιστική στιγμή που ένας σκυλάκος αρνείται να φάει το φαγητό του εάν πρώτα δεν του το ζεστάνουν στον φούρνο μικροκυμάτων.

Όπως λέει η αφεντικίνα του, το απαιτητικό λαμπραντόρ από την Κίνα της φέρεται καλύτερα από οποιοδήποτε αγόρι της, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να του χαλάσει ποτέ χατίρι.

«Ντουοντούο, το φαγητό μου είναι έτοιμο. Θα το φάω ενώ είναι ακόμη ζεστό. Θα έπρεπε κι εσύ να αρχίσεις να τρως το δικό σου!» λέει η νεαρή γυναίκα στον σκυλάκο της.

Όμως ο Ντουοντούο μοιάζει να ζήλεψε που η αφεντικίνα του τρώει ζεστό φαγάκι και θέλει κι αυτός να του ζεστάνει το δικό του.

Τι να κάνει λοιπόν η νεαρή γυναίκα -είπαμε δεν χαλάει ποτέ χατίρι στον σκύλο της-, του βάζει το μπολάκι με τις σκυλο-κροκέτες στον φούρνο μικροκυμάτων.

«Λατρεύει τον ήχο που κάνει ο φούρνος μόλις τελειώσει και ενθουσιάζεται κάθε φορά που βλέπει φαγητό να ζεσταίνεται μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων» λέει η Φεϊξιάν για το καλομαθημένο λαμπραντόρ.

Δείτε τα βίντεο:

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Ήπιος χειμώνας προβλέπεται για την Ευρώπη

Η Ευρώπη ενδέχεται να βιώσει σχετικά ήπιο χειμώνα ξανά φέτος, παρά το φαινόμενο Λα Νίνια που συνήθως φέρνει ψυχρότερες συνθήκες στο βόρειο ημισφαίριο, εκτιμά...

Έκοψαν τα δέντρα στο πρώην στρατόπεδο «Παναγίδη»

Με έντονη ανησυχία και απογοήτευση, η Περιβαλλοντική Κίνηση Κύπρου μαζί με χιλιάδες ανησυχούντες πολίτες και άλλες οργανώσεις, παρακολουθεί τις ενέργειες της κυβέρνησης  να μετατρέπει...

Καταδίκη θυγατρικής της Shell στη Νιγηρία

Μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή Σε μια νίκη για περιβαλλοντολόγους και Νιγηριανούς των οποίων η γη μολύνθηκε από διαρροές πετρελαίου, ένα ολλανδικό εφετείο διέταξε, χθες Παρασκευή, τη...
Frezy Lac Cream e1589827104269

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613