Λαμπραντόρ δεν τρώει αν δεν του ζεστάνουν το φαΐ στον μικροκυμάτων

ισωσ σε ενδιαφερουν

Αυτή είναι η ξεκαρδιστική στιγμή που ένας σκυλάκος αρνείται να φάει το φαγητό του εάν πρώτα δεν του το ζεστάνουν στον φούρνο μικροκυμάτων.

Όπως λέει η αφεντικίνα του, το απαιτητικό λαμπραντόρ από την Κίνα της φέρεται καλύτερα από οποιοδήποτε αγόρι της, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να του χαλάσει ποτέ χατίρι.

«Ντουοντούο, το φαγητό μου είναι έτοιμο. Θα το φάω ενώ είναι ακόμη ζεστό. Θα έπρεπε κι εσύ να αρχίσεις να τρως το δικό σου!» λέει η νεαρή γυναίκα στον σκυλάκο της.

Όμως ο Ντουοντούο μοιάζει να ζήλεψε που η αφεντικίνα του τρώει ζεστό φαγάκι και θέλει κι αυτός να του ζεστάνει το δικό του.

Τι να κάνει λοιπόν η νεαρή γυναίκα -είπαμε δεν χαλάει ποτέ χατίρι στον σκύλο της-, του βάζει το μπολάκι με τις σκυλο-κροκέτες στον φούρνο μικροκυμάτων.

«Λατρεύει τον ήχο που κάνει ο φούρνος μόλις τελειώσει και ενθουσιάζεται κάθε φορά που βλέπει φαγητό να ζεσταίνεται μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων» λέει η Φεϊξιάν για το καλομαθημένο λαμπραντόρ.

Δείτε τα βίντεο:

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Ελλάδα: Στα σκαριά νέος «Κόκκινος Κατάλογος» 17.000 απειλούμενων ειδών ζώων και φυτών

Ήταν το 2009 όταν κυκλοφόρησαν τα τελευταία Κόκκινα Βιβλία των Απειλούμενων Ειδών στην Ελλάδα, που αξιολόγησαν τότε τον κίνδυνο εξαφάνισης 1.013 ζωικών και 300...

Έρευνα: Τα κοράκια είναι τόσο έξυπνα όσο οι χιμπατζήδες

Πόσο έξυπνα είναι πραγματικά τα κοράκια μελέτησαν επισταμένως ερευνητές του πανεπιστημίου του Όσναμπρικ και της επιστημονικής εταιρείας Μαξ Πλανκ. Συνέκριναν τις φυσικές και κοινωνικές δεξιότητες...

Προσομοιώνοντας το μέλλον του Πυρόχρου Γύπα στην Κύπρο

Σε όλο τον κόσμο, οι γύπες αντιμετωπίζουν σοβαρές μειώσεις πληθυσμού και τοπικές εξαφανίσεις λόγω της εκτεταμένης χρήσης δηλητηριασμένων δολωμάτων. Εκτός από τη θανατηφόρα αυτή...
Frezy Lac Cream e1589827104269

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613