Λαμπραντόρ δεν τρώει αν δεν του ζεστάνουν το φαΐ στον μικροκυμάτων

ισωσ σε ενδιαφερουν

Αυτή είναι η ξεκαρδιστική στιγμή που ένας σκυλάκος αρνείται να φάει το φαγητό του εάν πρώτα δεν του το ζεστάνουν στον φούρνο μικροκυμάτων.

Όπως λέει η αφεντικίνα του, το απαιτητικό λαμπραντόρ από την Κίνα της φέρεται καλύτερα από οποιοδήποτε αγόρι της, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να του χαλάσει ποτέ χατίρι.

«Ντουοντούο, το φαγητό μου είναι έτοιμο. Θα το φάω ενώ είναι ακόμη ζεστό. Θα έπρεπε κι εσύ να αρχίσεις να τρως το δικό σου!» λέει η νεαρή γυναίκα στον σκυλάκο της.

Όμως ο Ντουοντούο μοιάζει να ζήλεψε που η αφεντικίνα του τρώει ζεστό φαγάκι και θέλει κι αυτός να του ζεστάνει το δικό του.

Τι να κάνει λοιπόν η νεαρή γυναίκα -είπαμε δεν χαλάει ποτέ χατίρι στον σκύλο της-, του βάζει το μπολάκι με τις σκυλο-κροκέτες στον φούρνο μικροκυμάτων.

«Λατρεύει τον ήχο που κάνει ο φούρνος μόλις τελειώσει και ενθουσιάζεται κάθε φορά που βλέπει φαγητό να ζεσταίνεται μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων» λέει η Φεϊξιάν για το καλομαθημένο λαμπραντόρ.

Δείτε τα βίντεο:

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Ταϊβάν: Συναγερμός από την έξαρση επιθέσεων σε πράσινα ιγουάνα από κατοίκους

Μια έξαρση σκληρότητας απέναντι σε ιγκουάνα στην Ταϊβάν, έχει προκαλέσει την ανάληψη δράσης από ομάδες για τα δικαιώματα των ζώων, που ζητούν κρατική παρέμβαση. Μεταξύ...

Πασχαλινό τραπέζι: Τα απαγορευμένα μεζεδάκια για τον σκύλο

Το πασχαλινό τραπέζι με το ευωδιαστό φαγητό είναι πειρασμός, τόσο για εμάς όσο και για τον σκύλο. Και είναι ακατανίκητος. Γι’ αυτό, εκείνος (ο σκυλάκος) θα...

Ε.Ε: Η αύξηση των τιμών ενέργειας στην ατζέντα των Yπουργών Περιβάλλοντος

Στην ατζέντα της συνάντησης των Υπουργών αρμόδιων για θέματα περιβάλλοντος, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο Λουξεμβούργο, θα βρίσκεται το ζήτημα της αύξησης των...

gree web banner 300x250 1

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613