Λαμπραντόρ δεν τρώει αν δεν του ζεστάνουν το φαΐ στον μικροκυμάτων

ισωσ σε ενδιαφερουν

Αυτή είναι η ξεκαρδιστική στιγμή που ένας σκυλάκος αρνείται να φάει το φαγητό του εάν πρώτα δεν του το ζεστάνουν στον φούρνο μικροκυμάτων.

Όπως λέει η αφεντικίνα του, το απαιτητικό λαμπραντόρ από την Κίνα της φέρεται καλύτερα από οποιοδήποτε αγόρι της, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να του χαλάσει ποτέ χατίρι.

«Ντουοντούο, το φαγητό μου είναι έτοιμο. Θα το φάω ενώ είναι ακόμη ζεστό. Θα έπρεπε κι εσύ να αρχίσεις να τρως το δικό σου!» λέει η νεαρή γυναίκα στον σκυλάκο της.

Όμως ο Ντουοντούο μοιάζει να ζήλεψε που η αφεντικίνα του τρώει ζεστό φαγάκι και θέλει κι αυτός να του ζεστάνει το δικό του.

Τι να κάνει λοιπόν η νεαρή γυναίκα -είπαμε δεν χαλάει ποτέ χατίρι στον σκύλο της-, του βάζει το μπολάκι με τις σκυλο-κροκέτες στον φούρνο μικροκυμάτων.

«Λατρεύει τον ήχο που κάνει ο φούρνος μόλις τελειώσει και ενθουσιάζεται κάθε φορά που βλέπει φαγητό να ζεσταίνεται μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων» λέει η Φεϊξιάν για το καλομαθημένο λαμπραντόρ.

Δείτε τα βίντεο:

europe 4 all

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Ανακαλύψτε την Κύπρο: Παναγία του Άρακα – Σταυρός του Αγιασμάτη

Μονοπάτι της Φύσης: Παναγία του Άρακα - Σταυρός του Αγιασμάτη (Γραμμικό) - Επαρχία Λευκωσίας, Δάσος Αδερφοί Μονοπάτι της Φύσης Συντεταγμένες αφετηρίας: Lat: 34.965616 Lon: 33.006824 Συντεταγμένες τερματισμού: Lat: 34.978989...

Διαφοροποιημένο το Σχέδιο Χορηγιών για Εγκατάσταση ή Αντικατάσταση Ηλιακών Συστημάτων Παραγωγής Ζεστού Νερού σε Οικίες

Αλλαγές στις πρόνοιες του Σχεδίου χορηγιών για την εγκατάσταση ή αντικατάσταση ηλιακών συστημάτων παραγωγής ζεστού νερού σε οικίες, προωθεί το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και...

Διαδρομή Κρασιού Λαόνα – Ακάμας

Ταξιδέψτε μέσα από δαντελωτές ακτές κι όμορφα μικρά χωριά, πλούσια με πολιτισμό και αμπελώνες, τα οποία διαθέτουν ένα μοναδικό χαρακτήρα που είναι τόσο ρουστίκ...
Frezy Lac Cream e1589827104269

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613