Καταφύγιο ζώων έφτιαξε προφίλ γατιών και σκύλων στο Tinder και οι υιοθεσίες εκτοξεύτηκαν

Καταφύγια στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες αρχίζουν να ξεμένουν από χώρο και, μόνο τον Ιούνιο, το Κέντρο Φροντίδας Animal Care Centers στη Νέα Υόρκη περιμάζεψε 1.393 ζώα – σχεδόν τα διπλάσια από τον Φεβρουάριο.

 

Αντιμέτωποι με την κατακόρυφη αύξηση των εγκαταλελειμμένων κατοικίδιων, η Ένωση Φροντίδας Ζώων του Μονάχου (MAWA) στη Γερμανία, εμπνεύστηκε μία πρωτότυπη καμπάνια για να «συστήσει» σε πρόθυμους φιλόζωους τα ζώα που έχουν ανάγκη: δημιούργησε προφίλ των χνουδωτών τετράποδων στην εφαρμογή γνωριμιών Tinder.

 

Το καταφύγιο, συνεργάστηκε με μία διαφημιστική εταιρεία που προσέλαβε επαγγελματία φωτογράφο για τις φωτογραφίες προφίλ των σκύλων και των γατιών. Και όπως φαίνεται, είχε αποτέλεσμα αφού αμέτρητοι χρήστες κάνουν swipe δεξιά, θέλοντας να συναντηθούν και να υιοθετήσουν τα κατοικίδια «Η ανταπόκριση είναι αδιανόητη. Είναι εκρηκτική» δήλωσε η Jillian Moss της MAWA στο πρακτορείο Reuters.

 

Το Tinder ευαισθητοποιήθηκε και φρόντισε για την μεγάλη απήχηση της καμπάνιας. «Ελπίζουμε αυτά τα ζώα να βρουν έναν άνθρωπο και να είναι το τέλειο ταίριασμα μακροπρόθεσμα και όχι μόνο για μερικές εβδομάδες».

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ