Η στιγμή που σκύλος διάσωσης εντοπίζει άνδρα θαμμένο στο χιόνι

ισωσ σε ενδιαφερουν

Άνδρας θαμμένος στο χιόνι καταγράφει σε βίντεο τη στιγμή της διάσωσής του από σκύλο, κατά τη διάρκεια άσκησης για χιονοστιβάδα στις Γαλλικές Άλπεις.
Ένας YouTuber θαμμένος στο χιόνι, βιντεοσκόπησε τη στιγμή που ένας σκύλος διάσωσης τον εντοπίζει και τον σώζει από μία χιονοστιβάδα, κατά τη διάρκεια μίας άσκησης, στο Κουρσεβέλ των γαλλικών Άλπεων.

Ο άνδρας κατέγραψε τις στιγμές που βρίσκεται εγκλωβισμένος κάτω από το χιόνι και ο σκύλος διάσωσης σκάβει για να τον σώσει.
Στο βίντεο ο YouTuber κάθεται μέσα σε μία τεχνητή τρύπα χιονιού, την ώρα που ο σκύλος τον εντοπίζει και σκάβει με μανία για να τον απελευθερώσει.

Όπως ανέφερε ο κινηματογραφιστής, «προσφέρθηκα εθελοντικά (να θαφτώ) και όπως θα δείτε ήταν μια μοναδική εμπειρία. Ήταν υπέροχο να βλέπεις τον σκύλο να διασκεδάζει καθώς έκανε αυτό που είναι ένα σωτήριο καθήκον».

 

 

 

Το περιστατικό ήταν στην πραγματικότητα μια άσκηση, στην οποία σκύλοι διάσωσης έπρεπε να βρουν ένα άτομο που εγκλωβίστηκε σε χιονοστιβάδα.
Απίστευτος σκυλάκος «βυθίζεται» στο χιόνι και ανοίγει μονοπάτι για το αφεντικό του –

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα σκυλιά που είναι εκπαιδευμένα για την αναζήτηση ατόμων που βρίσκονται σε κίνδυνο στα βουνά, δεν είχαν κανένα πρόβλημα στο να εντοπίσουν και να διασώσουν τον άντρα.

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

5η Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Τσουνάμι

Η 5η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Τσουνάμι (World Tsunami Awareness Day) με το ψήφισμα του 2015 της Γενικής Συνέλευσης...

Νέα πολιτική διαχείρισης των απορριμμάτων

Σήμερα η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη με σειρά παραβάσεων για το περιβάλλον που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση απορριμμάτων και δεν είναι καθόλου τυχαίο...

Αυστραλία: Αποικία από χιλιάδες νυχτερίδες προκαλούν χάος στο ηλεκτρικό δίκτυο της Αδελαΐδας

Η μεγαλύτερη νυχτερίδα της Αυστραλίας κάνει τη ζωή των κατοίκων στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας πολύ δύσκολη. Μια αποικία με περισσότερες από 25.000 νυχτερίδες, με το χαρακτηριστικό γκρίζο κεφάλι, έχουν βυθίσει τα νοικοκυριά...
Frezy Lac Cream e1589827104269

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613