Η στιγμή που σκύλος διάσωσης εντοπίζει άνδρα θαμμένο στο χιόνι

ισωσ σε ενδιαφερουν

Άνδρας θαμμένος στο χιόνι καταγράφει σε βίντεο τη στιγμή της διάσωσής του από σκύλο, κατά τη διάρκεια άσκησης για χιονοστιβάδα στις Γαλλικές Άλπεις.
Ένας YouTuber θαμμένος στο χιόνι, βιντεοσκόπησε τη στιγμή που ένας σκύλος διάσωσης τον εντοπίζει και τον σώζει από μία χιονοστιβάδα, κατά τη διάρκεια μίας άσκησης, στο Κουρσεβέλ των γαλλικών Άλπεων.

Ο άνδρας κατέγραψε τις στιγμές που βρίσκεται εγκλωβισμένος κάτω από το χιόνι και ο σκύλος διάσωσης σκάβει για να τον σώσει.
Στο βίντεο ο YouTuber κάθεται μέσα σε μία τεχνητή τρύπα χιονιού, την ώρα που ο σκύλος τον εντοπίζει και σκάβει με μανία για να τον απελευθερώσει.

Όπως ανέφερε ο κινηματογραφιστής, «προσφέρθηκα εθελοντικά (να θαφτώ) και όπως θα δείτε ήταν μια μοναδική εμπειρία. Ήταν υπέροχο να βλέπεις τον σκύλο να διασκεδάζει καθώς έκανε αυτό που είναι ένα σωτήριο καθήκον».

 

 

 

Το περιστατικό ήταν στην πραγματικότητα μια άσκηση, στην οποία σκύλοι διάσωσης έπρεπε να βρουν ένα άτομο που εγκλωβίστηκε σε χιονοστιβάδα.
Απίστευτος σκυλάκος «βυθίζεται» στο χιόνι και ανοίγει μονοπάτι για το αφεντικό του –

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα σκυλιά που είναι εκπαιδευμένα για την αναζήτηση ατόμων που βρίσκονται σε κίνδυνο στα βουνά, δεν είχαν κανένα πρόβλημα στο να εντοπίσουν και να διασώσουν τον άντρα.

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

4 καθημερινές συνήθειες που βλάπτουν το περιβάλλον

H υπερθέρμανση του πλανήτη και η κλιματική αλλαγή είναι ζητήματα που χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε άμεσα. Προκειμένου να έρθει η διαφορά που θέλουμε να δούμε,...

Οι πελαργοί κινδυνεύουν: Τρώνε και καταπίνουν πολλά πλαστικά

Ένα πουλί που είναι τόσο μεγάλο όσο ο πελαργός χρειάζεται μεγάλες ποσότητες τροφής. Γι΄ αυτό όμως δεν είναι και ιδιαίτερα επιλεκτικό, με συνέπεια να...

Ο όμιλος Air France – KLM εγκαινιάζει το πρόγραμμα “Βιώσιμο Αεροπορικό Καύσιμο”

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα, που επιτρέπει στις εταιρείες να αναλάβουν ενεργό ρόλο στο μέλλον των βιώσιμων ταξιδιών, εγκαινίασε ο όμιλος Air France – KLM. Οι εταιρικοί...

gree web banner 300x250 1

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613