Η στιγμή που σκύλος διάσωσης εντοπίζει άνδρα θαμμένο στο χιόνι

ισωσ σε ενδιαφερουν

Άνδρας θαμμένος στο χιόνι καταγράφει σε βίντεο τη στιγμή της διάσωσής του από σκύλο, κατά τη διάρκεια άσκησης για χιονοστιβάδα στις Γαλλικές Άλπεις.
Ένας YouTuber θαμμένος στο χιόνι, βιντεοσκόπησε τη στιγμή που ένας σκύλος διάσωσης τον εντοπίζει και τον σώζει από μία χιονοστιβάδα, κατά τη διάρκεια μίας άσκησης, στο Κουρσεβέλ των γαλλικών Άλπεων.

Ο άνδρας κατέγραψε τις στιγμές που βρίσκεται εγκλωβισμένος κάτω από το χιόνι και ο σκύλος διάσωσης σκάβει για να τον σώσει.
Στο βίντεο ο YouTuber κάθεται μέσα σε μία τεχνητή τρύπα χιονιού, την ώρα που ο σκύλος τον εντοπίζει και σκάβει με μανία για να τον απελευθερώσει.

Όπως ανέφερε ο κινηματογραφιστής, «προσφέρθηκα εθελοντικά (να θαφτώ) και όπως θα δείτε ήταν μια μοναδική εμπειρία. Ήταν υπέροχο να βλέπεις τον σκύλο να διασκεδάζει καθώς έκανε αυτό που είναι ένα σωτήριο καθήκον».

 

 

 

Το περιστατικό ήταν στην πραγματικότητα μια άσκηση, στην οποία σκύλοι διάσωσης έπρεπε να βρουν ένα άτομο που εγκλωβίστηκε σε χιονοστιβάδα.
Απίστευτος σκυλάκος «βυθίζεται» στο χιόνι και ανοίγει μονοπάτι για το αφεντικό του –

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα σκυλιά που είναι εκπαιδευμένα για την αναζήτηση ατόμων που βρίσκονται σε κίνδυνο στα βουνά, δεν είχαν κανένα πρόβλημα στο να εντοπίσουν και να διασώσουν τον άντρα.

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Η συγκινητική αγκαλιά δύο πιγκουίνων (video)

Η συγκινητική αγκαλιά δυο πιγκουίνων που έχασαν τους συντρόφους τους έγινε "χρυσή" Αναμφίβολα το 2020 έχει δώσει μερικά από τα πιο συγκλονιστικά καρέ στη σύγχρονη...

Κλιματική αλλαγή: Πυρκαγιές, βροχοπτώσεις και έντομα – Οι νέες πληγές της Σιβηρίας

Τα επιστημονικά μοντέλα προβλέπουν ότι η αλλαγή του κλίματος θα προκαλεί καύσωνες, καταιγίδες αλλά και φυσικές πυρκαγιές ολοένα και πιο συχνά. Έντομα καταστρέφουν τα δέντρα,...

17 Τροφές που δεν πρέπει να τρώει ο σκύλος σας

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σκύλων θα έλεγαν ότι τα σκυλιά τους τρώνε οτιδήποτε τους δίνουν. Ακόμη και αν δεν το έχετε βιώσει ο ίδιος, πιθανότατα...
Frezy Lac Cream e1589827104269

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613