Γλυκύτατο κατοικίδιο μίνι γουρουνάκι μεταμορφώνεται σε γίγας γουρούνι 150 κιλών

ισωσ σε ενδιαφερουν

Αυτό το κατοικίδιο μίνι γουρουνάκι μιας γυναίκας αποδείχθηκε κανονικό γουρούνι κι έχει φτάσει τα 150 κιλά μέσα σε τρία χρόνια.
Γοητευμένη από μια διαφήμιση για μίνι γουρουνάκια, η Ζανγκ Λι, μια νεαρή γυναίκα από τη Σανγκάη, δε μπόρεσε να αντισταθεί στην αγορά ενός χαριτωμένου κατοικίδιου το 2018.
Τρία χρόνια αργότερα, το ζώο με την ονομασία Black Rice Cake αποδείχθηκε ότι ήταν ένα κανονικό γουρούνι φτάνοντας μήκος 1,5 μέτρο και βάρος 150 κιλά.

«Καθημερινά ετοιμάζω τέσσερα είδη λαχανικών. Για σνακ της δίνω φρούτα. Σίγουρα θα της δώσω γιαούρτι και αυγά κάθε μέρα. Επίσης, θα της δώσω βόειο κρέας, κοτόπουλο και μερικά θαλασσινά μερικές φορές κάθε εβδομάδα», είπε η Ζανγκ.
Οι αχώριστες φίλες, Black Rice Cake και Ζανγκ Λι, κάνουν βόλτες στη γειτονιά με λουράκι όπως των σκύλων και τραβούν όλα τα βλέμματα.

«Αρκετές φορές μπορεί να ακούσω αρνητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της γουρουνίτσας μου, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι πολύ φιλικοί με εμάς», πρόσθεσε η ιδιοκτήτρια.

Το μεγάλο πρόβλημα με τα γουρουνάκια μινιατούρες είναι πως αυτή η τάση έχει προσελκύσει αδίστακτους πωλητές που προσπαθούν να πουλήσουν κανονικά γουρούνια ως μίνι.
Έτσι πολλοί άνθρωποι που ήθελαν ένα μικρού μεγέθους κατοικίδιο καταλήγουν να βρεθούν προ εκπλήξεως όταν διαπιστώνουν μετά από 1-2 χρόνια ότι αυτό που έχουν θα χρειαστεί πλέον το δικό του δωμάτιο.

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

G7: Διπλάσιες οι οικονομικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής από του κορωνοϊού

Οι πιο ανεπτυγμένες οικονομίες θα συρρικνωθούν σε διπλάσιο βαθμό λόγω της κλιματικής αλλαγής από ό,τι συνέβη με την πανδημία, σύμφωνα με έρευνα της φιλανθρωπικής...

Αναδεικνύεται ο πλούτος του βυθού της Λεμεσού

Καταδυτικές διαδρομές ανάμεσα σε τεχνητούς υφάλους, υποβρύχιο πάρκο γλυπτικής και υποδομές  για θαλάσσια πρόσβαση των ΑμεΑ προωθεί η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Με στόχο την αναβάθμιση...

Πάνω από τον ευρωπαϊκό μ.ο. η ανακύκλωση πλαστικού στην Κύπρο

Πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο βρίσκεται η ανακύκλωση απορριμμάτων πλαστικών συσκευασιών στην Κύπρο, για το 2018. Συγκεκριμένα ανακυκλώθηκε το 54,3%. Στην ΕΕ, περίπου το...
Frezy Lac Cream e1589827104269

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613