Γλυκύτατο κατοικίδιο μίνι γουρουνάκι μεταμορφώνεται σε γίγας γουρούνι 150 κιλών

ισωσ σε ενδιαφερουν

Αυτό το κατοικίδιο μίνι γουρουνάκι μιας γυναίκας αποδείχθηκε κανονικό γουρούνι κι έχει φτάσει τα 150 κιλά μέσα σε τρία χρόνια.
Γοητευμένη από μια διαφήμιση για μίνι γουρουνάκια, η Ζανγκ Λι, μια νεαρή γυναίκα από τη Σανγκάη, δε μπόρεσε να αντισταθεί στην αγορά ενός χαριτωμένου κατοικίδιου το 2018.
Τρία χρόνια αργότερα, το ζώο με την ονομασία Black Rice Cake αποδείχθηκε ότι ήταν ένα κανονικό γουρούνι φτάνοντας μήκος 1,5 μέτρο και βάρος 150 κιλά.

«Καθημερινά ετοιμάζω τέσσερα είδη λαχανικών. Για σνακ της δίνω φρούτα. Σίγουρα θα της δώσω γιαούρτι και αυγά κάθε μέρα. Επίσης, θα της δώσω βόειο κρέας, κοτόπουλο και μερικά θαλασσινά μερικές φορές κάθε εβδομάδα», είπε η Ζανγκ.
Οι αχώριστες φίλες, Black Rice Cake και Ζανγκ Λι, κάνουν βόλτες στη γειτονιά με λουράκι όπως των σκύλων και τραβούν όλα τα βλέμματα.

«Αρκετές φορές μπορεί να ακούσω αρνητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της γουρουνίτσας μου, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι πολύ φιλικοί με εμάς», πρόσθεσε η ιδιοκτήτρια.

Το μεγάλο πρόβλημα με τα γουρουνάκια μινιατούρες είναι πως αυτή η τάση έχει προσελκύσει αδίστακτους πωλητές που προσπαθούν να πουλήσουν κανονικά γουρούνια ως μίνι.
Έτσι πολλοί άνθρωποι που ήθελαν ένα μικρού μεγέθους κατοικίδιο καταλήγουν να βρεθούν προ εκπλήξεως όταν διαπιστώνουν μετά από 1-2 χρόνια ότι αυτό που έχουν θα χρειαστεί πλέον το δικό του δωμάτιο.

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Απότομη αύξηση στην καταστροφή των δασών το 2020

Ο ρυθμός με τον οποίο καταστρέφονται τα δάση του πλανήτη αυξήθηκε απότομα πέρυσι, καθώς τουλάχιστον 42.000 τετραγωνικά δενδροκάλυψης χάθηκαν σε σημαντικές τροπικές περιοχές. Remaining Time-0:00 Fullscreen Mute Σύμφωνα με τα...

Κύπρος: Σχέδιο Κανονισμών που ρυθμίζουν την κατοχή ζώων συντροφιάς

Ρυθμιστικό πλαίσιο για την πώληση και κατοχή ζώων συντροφιάς - Νέους Κανονισμούς ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο Ακόμα μία σημαντική αλλαγή προωθείται, στη βάση του...

Μην κάνετε δώρο ζώα συντροφιάς, προγραμματίστε, πρώτα, την απόκτησή τους

Πολλοί άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο δέχονται ένα σκύλο ή μια γάτα ως δώρο. Ξεκινούν πάντα με καλές προθέσεις, καθώς η απόκτηση ενός ζώου...

gree web banner 300x250 1

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613