Γάτα φοράει γυαλιά για να βοηθήσει παιδιά να αισθάνονται άνετα

ισωσ σε ενδιαφερουν

Μια γάτα με το όνομα Truffles, βοηθάει τα μικρά παιδιά να νιώσουν αυτοπεποίθηση φορώντας γυαλιά οράσεως, μέσω των social media.

Η Truffles είναι μια πρώην αδέσποτη γάτα, που βοηθά τα παιδιά να νιώσουν άνετα φορώντας γυαλιά οράσεως. Η Danielle Crull είχε υιοθετήσει την γάτα της το 2016, όταν την είχε βρει σε μια εκκλησία στην Πενσυλβανία.

 

“Είναι πανέμορφη γάτα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι κανείς δεν την ήθελε όταν την είδα”, είπε στο Today η Danielle Crull.

Η Truffles είναι μια πολύ έξυπνη γάτα, η οποία έμαθε πολύ σύντομα πως να φοράει τα γυαλιά σωστά χωρίς να πέφτουν όταν περπατάει. Ακόμη υπακούει σε πολλές εντολές.

Η Danielle Crull είναι ιδιοκτήτρια του A Child’s Eyes, ενός καταστήματος οπτικών, το οποίο πουλάει γυαλιά για τα παιδιά. Η ιστορία ξεκίνησε επειδή η Crull είχε παρατηρήσει ότι τα μικρά παιδιά δεν νιώθουν άνετα όταν φορούν γυαλιά και αισθάνονται ότι θα τα κοροϊδέψουν οι φίλοι τους.

 

 

Επειδή η ιδιοκτήτρια του καταστήματος παρατήρησε αυτό το φαινόμενο, αποφάσισε να φορέσει γυαλιά στη γάτα της, τα οποία ήθελε να δείξει σε ένα παιδί που είχε επισκεφτεί το κατάστημά της. Το παιδί ενθουσιάστηκε με τη γάτα και και τα γυαλιά και έτσι ξεκίνησε να το κάνει πιο συχνά για αισθάνονται καλύτερα τα παιδιά.

Πλέον, η γάτα της έχει γίνει ο καλύτερος φίλος των παιδιών και το “μοντέλο” της επιχείρησης στα social media.

 

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Παραγωγή ενέργειας με την ανακύκλωση υπολειμμάτων καφέ

Μπορεί ο καφές να θεωρείται «καύσιμο» για την πρωινή -και όχι μόνο- ενέργεια στον ανθρώπινο οργανισμό αλλά μια ομάδα από τη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να...

Τετράποδοι «σωτήρες» μέσα στην καραντίνα

Ηταν μόλις τον 18ο αιώνα όταν ο Γουίλιαμ Τιουκ, ένας διάσημος βρετανός έμπορος, γνωστός για τη φιλανθρωπική του δράση προς ψυχικά νοσούντες, εμφανιζόταν δημοσίως...

Τρεις νεκρές χελώνες μέσα σε ένα μήνα στη Λεμεσό – «Παράνομες ενέργειες και δράση από μεγάλες αναπτύξεις»

Επιστολή προς τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστα Καδή, απέστειλε η Πρόεδρος Χειμερινών Κολυμβητών Λεμεσού, Έρμα Στυλιανίδη, αναφορικά με νεκρές χελώνες που...
Frezy Lac Cream e1589827104269

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613