Γάτα φοράει γυαλιά για να βοηθήσει παιδιά να αισθάνονται άνετα

ισωσ σε ενδιαφερουν

Μια γάτα με το όνομα Truffles, βοηθάει τα μικρά παιδιά να νιώσουν αυτοπεποίθηση φορώντας γυαλιά οράσεως, μέσω των social media.

Η Truffles είναι μια πρώην αδέσποτη γάτα, που βοηθά τα παιδιά να νιώσουν άνετα φορώντας γυαλιά οράσεως. Η Danielle Crull είχε υιοθετήσει την γάτα της το 2016, όταν την είχε βρει σε μια εκκλησία στην Πενσυλβανία.

 

“Είναι πανέμορφη γάτα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι κανείς δεν την ήθελε όταν την είδα”, είπε στο Today η Danielle Crull.

Η Truffles είναι μια πολύ έξυπνη γάτα, η οποία έμαθε πολύ σύντομα πως να φοράει τα γυαλιά σωστά χωρίς να πέφτουν όταν περπατάει. Ακόμη υπακούει σε πολλές εντολές.

Η Danielle Crull είναι ιδιοκτήτρια του A Child’s Eyes, ενός καταστήματος οπτικών, το οποίο πουλάει γυαλιά για τα παιδιά. Η ιστορία ξεκίνησε επειδή η Crull είχε παρατηρήσει ότι τα μικρά παιδιά δεν νιώθουν άνετα όταν φορούν γυαλιά και αισθάνονται ότι θα τα κοροϊδέψουν οι φίλοι τους.

 

 

Επειδή η ιδιοκτήτρια του καταστήματος παρατήρησε αυτό το φαινόμενο, αποφάσισε να φορέσει γυαλιά στη γάτα της, τα οποία ήθελε να δείξει σε ένα παιδί που είχε επισκεφτεί το κατάστημά της. Το παιδί ενθουσιάστηκε με τη γάτα και και τα γυαλιά και έτσι ξεκίνησε να το κάνει πιο συχνά για αισθάνονται καλύτερα τα παιδιά.

Πλέον, η γάτα της έχει γίνει ο καλύτερος φίλος των παιδιών και το “μοντέλο” της επιχείρησης στα social media.

 

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Η στιγμή που σκύλος διάσωσης εντοπίζει άνδρα θαμμένο στο χιόνι

Άνδρας θαμμένος στο χιόνι καταγράφει σε βίντεο τη στιγμή της διάσωσής του από σκύλο, κατά τη διάρκεια άσκησης για χιονοστιβάδα στις Γαλλικές Άλπεις. Ένας YouTuber...

Πολεμηθκιά – To φυλλοβόλο δέντρο που μοιάζει με την μεσπιλιά

Στην Πολεμηθκιά φαίνεται να οφείλεται, σύμφωνα με τη μία από τις δύο εκδοχές που είναι καταγεγραμμένες στα βιβλία του Δήμου Πολεμιδιών, το όνομα της...

Έξι μήνες καλοκαίρι και δύο μήνες χειμώνα μέχρι το 2100

Ραγδαίες αλλαγές στο κλίμα σε ολόκληρο τον πλανήτη αναμένονται τις αμέσως επόμενες δεκαετίες, οι οποίες θα επιφέρουν αλυσιδωτές επιπτώσεις στη Γη. Συγκεκριμένα, νεότερη έρευνα, όχι...

gree web banner 300x250 1

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613