Γάτα φοράει γυαλιά για να βοηθήσει παιδιά να αισθάνονται άνετα

ισωσ σε ενδιαφερουν

Μια γάτα με το όνομα Truffles, βοηθάει τα μικρά παιδιά να νιώσουν αυτοπεποίθηση φορώντας γυαλιά οράσεως, μέσω των social media.

Η Truffles είναι μια πρώην αδέσποτη γάτα, που βοηθά τα παιδιά να νιώσουν άνετα φορώντας γυαλιά οράσεως. Η Danielle Crull είχε υιοθετήσει την γάτα της το 2016, όταν την είχε βρει σε μια εκκλησία στην Πενσυλβανία.

 

“Είναι πανέμορφη γάτα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι κανείς δεν την ήθελε όταν την είδα”, είπε στο Today η Danielle Crull.

Η Truffles είναι μια πολύ έξυπνη γάτα, η οποία έμαθε πολύ σύντομα πως να φοράει τα γυαλιά σωστά χωρίς να πέφτουν όταν περπατάει. Ακόμη υπακούει σε πολλές εντολές.

Η Danielle Crull είναι ιδιοκτήτρια του A Child’s Eyes, ενός καταστήματος οπτικών, το οποίο πουλάει γυαλιά για τα παιδιά. Η ιστορία ξεκίνησε επειδή η Crull είχε παρατηρήσει ότι τα μικρά παιδιά δεν νιώθουν άνετα όταν φορούν γυαλιά και αισθάνονται ότι θα τα κοροϊδέψουν οι φίλοι τους.

 

 

Επειδή η ιδιοκτήτρια του καταστήματος παρατήρησε αυτό το φαινόμενο, αποφάσισε να φορέσει γυαλιά στη γάτα της, τα οποία ήθελε να δείξει σε ένα παιδί που είχε επισκεφτεί το κατάστημά της. Το παιδί ενθουσιάστηκε με τη γάτα και και τα γυαλιά και έτσι ξεκίνησε να το κάνει πιο συχνά για αισθάνονται καλύτερα τα παιδιά.

Πλέον, η γάτα της έχει γίνει ο καλύτερος φίλος των παιδιών και το “μοντέλο” της επιχείρησης στα social media.

 

imagew

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Αύξηση στην παραγωγή αστικών αποβλήτων στην Κύπρο το 2019

Μικρή αύξηση της τάξης του 0,73% σημειώθηκε στην παραγωγή αστικών αποβλήτων στην Κύπρο το 2019, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Στατιστικής Υπηρεσίας. Σημειώνεται παράλληλα ότι...

Χάθηκαν 430 εκ. στρέμματα δασών

Περίπου 430 εκατομμύρια στρέμματα δασών, δηλαδή η έκταση μιας χώρας όπως το Ιράκ, χάθηκαν στα 24 κύρια «μέτωπα» της αποψίλωσης των δασών στον κόσμο...

Eύκολα tips για να ζεις πιο οικολογικά με λιγότερο πλαστικό

Έρευνες δείχνουν ότι στις θάλασσες μας, μέχρι το 2050 θα υπάρχουν περισσότερες πλαστικές σακούλες από ψάρια και ότι βαθύτερα στην θάλασσα υπάρχουν 4 φορές...
Frezy Lac Cream e1589827104269

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GumActivital e1589827214613