Εξορμήσεις σε παραλίες της Κύπρου – Ποιες ειναι σε κάθε πόλη

Η Κύπρος, που αγκαλιάζεται από τα σμαραγδένια νερά της Μεσογείου, περιβάλλεται από ακτές και έτσι όποιο μέρος του ηλιόλουστου νησιού κι αν επισκέπτεστε, υπάρχει πάντα μια παραλία τριγύρω περιμένοντας να την ανακαλύψετε.

Οι παραλίες από ακτή σε ακτή διαφέρουν, με μοναδικά χαρακτηριστικά για κάθε περιοχή, συμπεριλαμβανομένων του χρώματος της άμμου και των νερών· η θαλάσσια ζωή και η φυσική σημασία, οι οργανωμένες εγκαταστάσεις και τα θαλάσσια σπορ που παρέχονται, καθώς και το πόσο δημοφιλής ή απομονωμένη είναι.

Ένας κοινός παράγοντας που συνδέει όλες τις ακτές και παραλίες είναι η σφραγίδα ποιότητας. Το νησί παίρνει βραβεία με συνέπεια, βραβεία και κορυφαίες κατατάξεις για την ποιότητα των νερών και την ασφάλεια, τις οικολογικές πρωτοβουλίες και τη γενική καθαριότητα των παραλιών του.

Η Κύπρος είναι περήφανη για τις 68 παραλίες της με Γαλάζια Σημαία – ένας οικολογικός χαρακτηρισμός που απονέμεται σε παραλίες και μαρίνες ανά την υφήλιο, οι οποίες πληρούν τις προδιαγραφές της – και επίσης στέφθηκε για τα “Καθαρότερα Νερά για Κολύμπι στην Ευρώπη” με την ίδια βαθμολογία 100% κάθε χρόνο.

 

Περιοχή Αμμοχώστου

 

 

 

 

Λάρνακα

 

 

Λεμεσός

 

Πάφος
Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στη σελίδα visitcyprus.com

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ